GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ελλαδάρα στο Γουέμπλεϊ!

Η Εθνική Ελλάδας άνοιξε το σκορ και οι διεθνείς μας κράτησαν τη φανέλα του Μπάλντοκ αφιερώνοντας σε αυτόν το τέρμα που σημείωσαν στο Γουέ...


Η Εθνική Ελλάδας άνοιξε το σκορ και οι διεθνείς μας κράτησαν τη φανέλα του Μπάλντοκ αφιερώνοντας σε αυτόν το τέρμα που σημείωσαν στο Γουέμπλεϊ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν αυτός που με πολύ ωραίο γκολ έβαλε μπροστά στο σκορ την Εθνική μας κάνοντας το 1-0 στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία. Όμως κανείς δεν είχε διάθεση πανηγυρική εκείνη τη στιγμή, καθώς τα πάντα περιστρέφονται γύρω απ’ το σοκ που βιώνουν οι διεθνείς μας για το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Έτσι, ο άσος της Μπενφίκα μόλις σκόραρε, έτρεξε προς το μέρος των Ελλήνων φιλάθλων, έβγαλε το μαύρο περιβραχιόνιο και το ύψωσε στον ουρανό, ενώ το φίλησε κιόλας. Αφιερώνοντας το τέρμα στον 31χρονο που τόσο άδικα «έφυγε» απ’ τη ζωή.

Ακολούθως, οι διεθνείς μας πήραν τη φανέλα του Μπάλντοκ και πανηγύρισαν με αυτή στα χέρια τους, σε μια ακόμη «δυνατή» στιγμή.


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στο "Γουέμπλεϊ"

Απίστευτα πράγματα στο “Γουέμπλεϊ” λίγο μετά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, καθώς ο Βαγγέλης Παυλίδης με μια περίτεχνη ενέργεια απέφυγε τους Άγγλους αμυντικούς που προσπάθησαν να τον ανακόψουν και πλάσαρε τον Πίκφορντ για το 1-0 της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία.

Το γκολ μάλιστα αυτό σκόρπισε ρίγη ανατριχίλας στον αγωνιστικό χώρο, με τον επιθετικό της Μπενφίκα να δείχνει το μαύρο περιβραχιόνιο και τους διεθνείς να πηγαίνουν σφαίρα στον πάγκο και να σηκώνουν τη γαλανόλευκη φανέλα με το Νο 2, που φορούσε ο αδικοχαμένος Μπάλντοκ.


πηγη