GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι νεοσυντηρητικοί στις ΗΠΑ

Κώστας Κουρτίδης Επιβεβαιώνοντας τις προοπτικές ότι μια νίκη της Κάμαλα Χάρις είναι πιθανή στην Αμερική, οι στενότεροι συνεργάτες των Ρεπουμ...

Κώστας Κουρτίδης

Επιβεβαιώνοντας τις προοπτικές ότι μια νίκη της Κάμαλα Χάρις είναι πιθανή στην Αμερική, οι στενότεροι συνεργάτες των Ρεπουμπλικανών νεοσυντηρητικών έχουν ταχθεί στο πλευρό της. Έτσι, η Washington Post έγραψε: «Περισσότεροι από 200 συνεργάτες του Μπους, του Μακέιν και του Ρόμνεϊ υποστηρίζουν την Χάρις».

Αλλά και ο Τραμπ πρέπει επίσης να είναι επιφυλακτικός, με τους νεοσυντηρητικούς που προφανώς έμειναν μαζί του.
Σημαντική, σε αυτό το σημείο, είναι η ανάρτηση στο X από τον πολιτικό αναλυτή Rogan O’Handley (γνωστός και ως DC Draino): «Μην ξεχνάτε ποτέ ποιος σκότωσε το κόκκινο κύμα το 2022 [δηλαδή, επιβράδυνε την ώθηση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ], ο Λίντσεϊ Γκράχαμ. Ήθελε τα χρήματα να συνεχίσουν να ρέουν προς την Ουκρανία […]. Ήθελε να καταστραφούν τα ανερχόμενα αστέρια του κινήματος MAGA. Γι’ αυτό εισήγαγε μια ομοσπονδιακή απαγόρευση των αμβλώσεων […] πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές. Ήξερε ότι θα κινητοποιούσε τους νέους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους. Δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο λάθος το 2024».






.