GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκική Αεροπορική Βιομηχανία κινητήρων TUSAS - Αναφορές για νεκρούς και ομήρους (φωτο, βίντεο)

Ουρά τα ασθενοφόρα στην περιοχή Καταφθάνουν συνεχώς αστυνομικές μονάδες Ankara'da TUSAŞ tesislerine terörist saldırısı... Şehit ve ya...


Ουρά τα ασθενοφόρα στην περιοχή

Καταφθάνουν συνεχώς αστυνομικές μονάδες

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι πρώτες εικόνες των δραστών της επίθεσης ενόπλων που έλαβε χώρα σήμερα (23/10) στην περιοχή της Άγκυρας κοντά σε εγκαταστάσεις της αεροδιαστημικής βιομηχανίας TUSAS.

Σύμφωνα με το CNN Turk, η επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς δύο ένοπλοι παραμένουν στις εγκαταστάσεις ενώ φωτογραφίες δείχνουν ότι παραμένουν οι όμηροι.



Μετά τις πρώτες πληροφορίες που αφορούσαν το χτύπημα με χρήση εκρηκτικών μηχανισμών και επίθεση με χειροβομβίδες και όπλα, υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες των δραστών που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Την ίδια ώρα το CNN Turk κάνει λόγο για τραυματίες και τρεις νεκρούς ενώ το A Haber μιλάει και για κατάσταση ομηρίας.

Ένα ελικόπτερο στο οποίο επιβαίνουν ειδικές δυνάμεις πετά πάνω από τις εγκαταστάσεις της Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας.

 Προς την πλευρά των Κούρδων «δείχνει» η Τουρκία, κι ενώ ακόμη δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης.

Η επίθεση σημειώθηκε μία ημέρα αφότου ο αρχηγός του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) Μπαχτσελί δήλωσε ότι ο φυλακισμένος επικεφαλής του PKK, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, θα μπορούσε να αποφυλακιστεί υπό όρους, με την προϋπόθεση να παραστεί σε κοινοβουλευτική εκδήλωση για να «κηρύξει το τέλος της τρομοκρατίας».


 Παράλληλα, ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες ή βίντεο (όπως βλέπουμε παρακάτω) βγαίνουν στην επιφάνεια δίνοντας περαιτέρω λεπτομέρειες για την έκρηξη και τη δράση των ενόπλων.


Δείτε βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών και της έκρηξης:


πηγη