GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Έλληνας Ιωνάς Καρούσης ανάμεσα στους νεκρούς από την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ

O γιος του αντιπροέδρου της ελληνικής κοινότητας στο Ισραήλ, Δημήτρη Καρούση, ήταν ο Έλληνας που δολοφονήθηκε στην τρομοκρατική επίθεση σ...


O γιος του αντιπροέδρου της ελληνικής κοινότητας στο Ισραήλ, Δημήτρη Καρούση, ήταν ο Έλληνας που δολοφονήθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ προκαλώντας σοκ στην ελληνική κοινότητα.

Έλληνας πολίτης είναι ανάμεσα στους νεκρούς από τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στη Γιάφα του Τελ Αβίβ, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ την Τετάρτη το πρωί (02.10.24).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πρόκειται για τον 26χρονο Ιωνά Καρούση, κάτοικο Ιερουσαλήμ, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, και γιο του καταξιωμένου γιατρού, καθηγητή νευρολογίας, Δημήτρη Καρούση. Η οικογένειά του ζει στο Ισραήλ από το 1988.  Ο 26χρονος, ο οποίος φέρεται να φοιτούσε στο Τελ Αβίβ, είχε βγει για να ψωνίσει και έπεσε νεκρός κατά την τρομοκρατική επίθεση.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, «καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ.

Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος».

πηγη