GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο «Trump 2024»

«Ευχαριστώ για την υποστήριξη Τζο» είπε σε ανάρτηση του ο Ν.Τραμπ Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, πόζαρε για μια φωτογραφία φορώντας ένα...

«Ευχαριστώ για την υποστήριξη Τζο» είπε σε ανάρτηση του ο Ν.Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, πόζαρε για μια φωτογραφία φορώντας ένα καπέλο με το σύνθημα «Trump 2024» προκαλώντας σοκ στους Δημοκρατικούς, στους ψηφοφόρους τους και στην ίδια την Καμάλα Χάρις.

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό Trump War Room στο X με τη λεζάντα: «Ευχαριστώ για την υποστήριξη, Τζο».


Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Άντριου Μπέιτς επιβεβαίωσε αργότερα ότι η φωτογραφία είναι πραγματική, λέγοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος φόρεσε το καπέλο για να τονίσει την ανάγκη για «διακομματική ενότητα».

Ο κ. Μπέιτς δήλωσε ότι ο κ. Μπάιντεν επισκεπτόταν τον πυροσβεστικό σταθμό του Σάνκσβιλ στην Πενσυλβάνια για μια εκδήλωση μνήμης της 11ης Σεπτεμβρίου εκείνη την ώρα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου πρόσθεσε: «Ως χειρονομία, έδωσε ένα καπέλο σε έναν υποστηρικτή του Τραμπ, ο οποίος στη συνέχεια είπε ότι στο ίδιο πνεύμα, ο Μπάιντεν θα πρέπει να φορέσει το καπέλο του Τραμπ. Το φόρεσε για λίγο».

Φυσικά όλα αυτά είναι δικαιολογίες καθώς το πιο πιθανό είναι να έχει ενοχληθεί σοβαρά ο Αμερικανός πρόεδρος από τον τρόπο με τον οποίο οι Δημοκρατικοί και η Καμάλα Χάρις, αλλά και το σύνολο των αμερικανικών ΜΜΕ που πρόσκεινται σε αυτούς, τον απέπεμψαν από την υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

πηγη