GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η τουρκική εταιρεία Gur-Sel Turizm θα συμμετάσχει σε διαγωνισμό του ΟΣΕΘ για αστικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία προχωρά στη σύσταση ομάδας προετοιμασίας για τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις, με στόχο να εισέλθει στην ελληνική αγορά των αστικ...

Η εταιρεία προχωρά στη σύσταση ομάδας προετοιμασίας για τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις, με στόχο να εισέλθει στην ελληνική αγορά των αστικών μεταφορών

Η τουρκική εταιρεία Gür-Sel Turizm Taşımacılık ve Servis Ticaret Α.Ε. έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή της στον διεθνή διαγωνισμό που προκήρυξε ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ). Ο διαγωνισμός αφορά την ανάθεση υπηρεσιών αστικής και περιαστικής συγκοινωνίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η Gür-Sel Turizm ανακοίνωσε την πρόθεσή της να συμμετάσχει στον εν λόγω διαγωνισμό. Η εταιρεία φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας, δημιουργώντας μια ομάδα που θα αναλάβει τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις για την είσοδό της στην ελληνική αγορά των δημόσιων μεταφορών.

Η συμμετοχή της Gür-Sel Turizm στον διαγωνισμό υποδηλώνει μια στρατηγική κίνηση για την επέκταση των δραστηριοτήτων της εκτός Τουρκίας. Η εταιρεία στοχεύει να εισέλθει σε έναν τομέα που είναι κρίσιμος για τη βιώσιμη ανάπτυξη των αστικών συγκοινωνιών στην Ελλάδα, προσφέροντας πιθανώς νέες λύσεις και υπηρεσίες στους επιβάτες.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕΘ, το έργο αφορά δεκαετή παραχώρηση με δυνατότητες επέκτασης έως 5 επιπλέον χρόνια και αύξησης κατά 25% συνολικά. Ο διαγωνισμός προβλέπει την προμήθεια από τον Ανάδοχο ή τους Αναδόχους συνολικά 220 καινούργιων, ντιζελοκίνητων και μηδενικού αποτυπώματος, οχημάτων διαφόρων τύπων και χωρητικότητας. Ο Ανάδοχος θα είναι υποχρεωμένος, σύμφωνα με τον Οργανισμό, να διαθέσει σύγχρονα αμαξοστάσια για τη συντήρηση των οχημάτων και τη φόρτιση των ηλεκτρικών.

πηγη