GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το Ισραήλ θα χτυπήσει το τέμενος του al-Aqsa και μετά θα επιτεθεί στην Τουρκία - Το είχε κάνει και η Ελλάδα

Η Δύση επιτέθηκε στην Τουρκία μέσω της Ελλάδας και θα το ξανακάνει, είπε ο επικεφαλής σύμβουλος του Προέδρου Erdogan, Yiğit Bulut Μόνο απαρα...

Η Δύση επιτέθηκε στην Τουρκία μέσω της Ελλάδας και θα το ξανακάνει, είπε ο επικεφαλής σύμβουλος του Προέδρου Erdogan, Yiğit Bulut

Μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν οι δηλώσεις του επικεφαλής συμβούλου του Τούρκου πρόεδρου Recep Tayyip Erdogan, Yiğit Bulut, για το Ισραήλ, τη Δύση και την… Ελλάδα.

Όπως είπε, το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί στην Τουρκία  σύντομα, αφού πρώτα την προκαλέσει προβαίνοντας σε ενέργειες που θα προσβάλουν βάναυσα τις ιερές αξίες της.
«Σε σύντομο χρονικό διάστημα το Ισραήλ θα επιτεθεί στο al-Aqsa και στους άλλους ιερούς μας τόπους.
Η Τουρκία θα γίνει στόχος μετά από αυτή την επίθεση, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές ο Πρόεδρός μας» προειδοποίησε.

Στη συνέχεια, ανακάτεψε και την Ελλάδα… Όπως ισχυρίστηκε, «πριν από 100 χρόνια, η Δύση συνασπίστηκε για να επιτεθεί στην πατρίδα μας, την Τουρκία. Ο υπεργολάβος ήταν η Ελλάδα.
100 χρόνια μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Μόνο που αυτήν τη φορά υπεργολάβος είναι το Ισραήλ».

Προς επίρρωση των ισχυρισμών του υπογράμμισε το γεγονός της ύπαρξης του αμερικανικού και του βρετανικού στρατού στην Ανατολική Μεσόγειο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η συσσώρευση βρετανικών και αμερικανικών βάσεων σε Ελλάδα και Κύπρο προφανώς δεν είναι για τη Γάζα!» 

Ο Yiğit Bulut, κατόπιν, απηύθυνε ένα εντυπωσιακό κάλεσμα: «Όσοι κοιμούνται να ξυπνήσουν. Όσοι βλέπουν την αλήθεια να μαζευτούν, τώρα είναι η ώρα να μιλήσουν άφοβα».

Με αυτά τα λόγια μετέδωσε το μήνυμα ότι η τουρκική κοινωνία πρέπει πλέον να είναι σε εγρήγορση και να αρχίσει να κατανοεί τις εξελίξεις τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας.


Για τα BRICS

Ο Yiğit Bulut δήλωσε επίσης ότι το αίτημα της Τουρκίας να ενταχθεί στους BRICS αποτελεί μια μεγάλη στρατηγική κίνηση για το μέλλον της χώρας του.
Περιγράφοντας αυτό το βήμα ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της, υποστήριξε ότι πρέπει να σταματήσει να είναι o ανεπιθύμητος σύμμαχος της Δύσης.
«Η Τουρκία πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο της. Πρέπει να τελούμε σε εγρήγορση και να βλέπουμε τα γεγονότα αντικειμενικά και αμερόληπτα», είπε, επισημαίνοντας ότι η Τουρκία πρέπει να αλλάξει τη γεωπολιτική της στάση.

Η ανάρτηση του Yiğit Bulut στο X

«Αγαπητοί φίλοι,

Το αίτημα για ένταξη στους BRICS είναι το πιο σημαντικό γεγονός στην ιστορία της Δημοκρατίας μας!
Η Τουρκία δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει να είναι ο ανεπιθύμητος, αναγκαστικός σύμμαχος της Δύσης που κρατά πρόσφυγες και που η Αμερική δεν μπορεί να ανεχτεί!
Η Τουρκία να χαράξει τη δική της πορεία!
Μας εξαιρούν από το πρόγραμμα των F-35, οι Τούρκοι δεν γίνονται δεκτοί στην Ευρώπη ακόμα κι αν έχουν βίζα, οι ΗΠΑ δεν χορηγούν βίζα…
Δεν μπορεί η Τουρκία να είναι ανεπιθύμητη! Δεν πρέπει! Δεν θα γίνει!
Εκείνοι που εξαναγκάστηκαν σε ένα ψεύτικο πρόγραμμα ένταξης στην ΕΕ κατόπιν αιτήματος οργανώσεων όπως η Tusiad, κρεμάστηκαν στο χερούλι της πόρτας τους.
Μέχρι το 2050, το 51% του παγκόσμιου πληθυσμού θα ανήκει στους BRICS!
Το 51% των φυσικών πόρων και της παραγωγικής ικανότητας βρίσκονται αυτή τη στιγμή στους BRICS!
ΤΟ ΒΗΜΑ που θα κάνει η Τουρκία ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΗΜΑ!

Οι ΗΠΑ και η Αγγλία οργάνωσαν το πραξικόπημα του 1960 για να μην πάει ο Μεντερές στη Ρωσία!
Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να προβούμε σ τα απαραίτητα μέτρα!
Πολλά εμπόδια και κάποια «project kids» σίγουρα θα προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο!
Πρέπει να ενημερωθούμε και να δούμε τα γεγονότααντικειμενικά, με ουδέτερο τρόπο!

Αγαπητοί φίλοι, 

Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο τέμενος του Al-Aqsa και σε άλλους ιερούς μας τόπους σε σύντομο χρονικό διάστημα. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Η συσσώρευση βάσεων των ΗΠΑ και της Αγγλίας στην Ελλάδα και στην ελληνική Κύπρο προφανώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ τη ΓΑΖΑ! Μόνο έναν φόβο έχουν. Λέγεται S-400!
Οι YouTubers που εδώ και λίγες μέρες υποστηρίζονται από διαφημίσεις των ΗΠΑ, ΕΕ και Tusiad, κάνουν προπαγάνδα ότι «οι S-400 θα τεθούν υπό τον έλεγχο των αμερικανικών βάσεων»!
Απαράδεκτη επέμβαση! Είναι ένα παιχνίδι χειραγώγησης! Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει φυσική επίθεση κατά της ΤΟΥΡΚΙΑΣ από τη Δύση, και οι S-400 μαζί με τα εγχώρια αμυντικά συστήματά μας είναι το μοναδικό εχέγγυο ασφαλείας μας. Ας βάλουμε τους S-400 σε αμερικανικές βάσεις... Λένε ας αγοράσουμε F-16 ή και F-35! Είναι παιχνίδι! Μια βρώμικη απάτη!
ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!
Ούτε F-35... Ούτε F-16... Ούτε τα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! Τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια μας θα πάνε χαμένα»!
Το παιχνίδι της Αμερικής είναι πολύ ξεκάθαρο. Να εμποδίσει την ΤΟΥΡΚΙΑ να παραγάγει αεροσκάφος 5ης και 6ης γενιάς!
Υπάρχει λύση; Υπάρχει! Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! Παρακαλώ, ανοίξτε τα μάτια σας!
Πριν από 100 χρόνια η Δύση συνασπίστηκε και ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, και ο υπεργολάβος ήταν η Ελλάδα!
Βλέπουμε την ίδια επίθεση να έρχεται 100 χρόνια μετά! Αυτή τη φορά υπεργολάβος είναι το Ισραήλ!
Τελευταία λέξη: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ! Όσοι βλέπουν την αλήθεια να μαζευτούν, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ».

Ποιος είναι ο Yiğit Bulut;

Ο Yiğit Bulut γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 1972 στο Keşan της Αδριανούπολης.
Είναι Τούρκος δημοσιογράφος, συγγραφέας και φημίζεται για τις θεωρίες συνωμοσίας του.
Από τον Ιούλιο του 2013 είναι επικεφαλής σύμβουλος του Προέδρου Recep Tayyip Erdogan.

www.bankingnews.gr