GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Νέα απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ; – Μάχη των σωματοφυλάκων του με τους οπλοφόρους που – Βρέθηκε ΑΚ-47 πεταμένο

Συνελήφθη ένας ύποπτος Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε πυροβολισμούς προς το μέρος του ενώ βρισκόταν στο γκολφ κλαμπ του...


Συνελήφθη ένας ύποπτος

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε πυροβολισμούς προς το μέρος του ενώ βρισκόταν στο γκολφ κλαμπ του Παλμ Μπιτς.

«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής μετά από πυροβολισμούς που ρίχθηκαν προς το μέρος του. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ, σε δήλωση.


Η δήλωση δεν παρείχε επιπλέον λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Post, οι μυστικές υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν στα πυρά που δέχθηκε ο Τραμπ καθώς έβγαινε από το γκολφ κλαμπ του στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Το αμερικανικό μέσο επικαλείται πηγές των αρχών επιβολής του νόμου.

Ο πρώην πρόεδρος, «είναι σώος και αβλαβής μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κοντά του», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της εκστρατείας Στίβεν Τσουνγκ, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή».

Οι πυροβολισμοί προήλθαν έξω από τη γραμμή του φράχτη του γκολφ κλαμπ, ανέφεραν οι πηγές

Η Μυστική Υπηρεσία τόνισε ότι διερευνά το περιστατικό, το οποίο συνέβη λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι, τοπική ώρα. (21:00 ώρα Ελλάδας).

Ο γιος του Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, επικαλούμενος τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου, είπε με ανάρτηση στο Χ ότι ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο AK-47 εντοπίστηκε μέσα σε θάμνους και ένας ύποπτος συνελήφθη.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  το συμβάν δεν έχει σχέση με την ασφάλεια του πρώην προέδρου  καθώς πρόκειται για πυροβολισμούς μεταξύ δύο ατόμων κοντά στην περιοχή όπου έπαιζε γκολφ ή τουλάχιστον βρισκόταν, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος.


ΠΗΓΗ