GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Α.Καρίνι: Αναγκάστηκε να ζητήσει… συγνώμη από τον τραβεστί Αλγερινό πυγμάχο

«Ζήτησαν και τα ρέστα» από την Ιταλίδα πυγμάχο για τη δίκαιη οργή της μπροστά στην αδικία που υπέστη Μετά από το εξευτελιστικό για τα Ολυμπι...

«Ζήτησαν και τα ρέστα» από την Ιταλίδα πυγμάχο για τη δίκαιη οργή της μπροστά στην αδικία που υπέστη

Μετά από το εξευτελιστικό για τα Ολυμπιακά ιδεώδη και το γυναικείο αθλητισμό θέαμα του άνισου αγώνα μεταξύ της Ιταλίδας πυγμάχου, Άντζελας Καρίνι, και του τραβεστί Αλγερινού πυγμάχου Ιμάνε Χελίφ, όπου η Ιταλίδα τραυματίστηκε από τα σκληρά χτυπήματα, η Καρίνι αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη. 

Δεν έφτανε το γεγονός ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή υπεραμύνθηκε της απόφασής της να επιτρέψει στον Χελίφ να αγωνιστεί, απέναντι στην επίσημη διαμαρτυρία της πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, αλλά τώρα επιτεύχθηκε και η ολοκληρωτική ταπείνωση της αδικημένης αθλήτριας.

Όπως φαίνεται, δεν αρκεί που θυσίασαν τον κόπο και την προσπάθεια της Καρίνι προς το ολυμπιακό μετάλλιο, το οποίο ήθελε να αφιερώσει στη μνήμη του πατέρα της, αλλά ο βωμός της woke ατζέντας απαιτεί ολοκληρωτική νίκη, με ένα ξεκάθαρο δυστοπικό μήνυμα: δεν θα διαστρεβλώνουμε μόνον την πραγματικότητα, αλλά θα το δέχεστε χωρίς αντίδραση!

 https://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/a-karini-anagkastike-na-zitisei-sygnomi-ston-travesti-algerino-pygmaxo/