GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μετά τους προδότες έχουμε και τους βλάκες στο Κυπριακό: Ο ευρωβουλευτής - τρομάρα του - Φειδίας κάνει χιουμοράκι με τη δολοφονία Σολωμού!

«Μου δίδαξαν τη μισή ιστορία και να σε μισώ» είπε σε συζήτηση του με Τουρκοκύπριο influencer Ένα εξευτελιστικό για τον κυπριακό Ελληνισμό κα...


«Μου δίδαξαν τη μισή ιστορία και να σε μισώ» είπε σε συζήτηση του με Τουρκοκύπριο influencer

Ένα εξευτελιστικό για τον κυπριακό Ελληνισμό και ανιστόρητο βίντεο, αλλά και προσβλητικό για την μνήμη του δολοφονημένου από τους Τούρκους, Σ.Σολωμού, ανέβασε ο Ελληνοκύπριος ευρωβουλευτής και youtuber Φειδίας Παναγιώτου.

Στο βίντεο, εμφανίζονται μαζί με έναν Τουρκοκύπριο influencer, τον Ibrahim Beycanli γνωστό ως Urban_Cypriot. να συναντιούνται οι δυο τους και να μιλούν για την Κύπρο.

Μεταξύ άλλων, ο Ελληνοκύπριος ευρωβουλευτής, ακούγεται να λέει στον Τουρκοκύπριο influencer:

«Σε αυτή την πλευρά, μου δίδαξαν τη μισή ιστορία και με έχουν χειραγωγήσει να σε μισώ και εγώ».

Σήμερα μάλιστα, που ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο, είναι η μέρα που το 1996 δολοφονήθηκε ο Σολωμός Σολωμού από Τούρκο έποικο υπουργό του ψευδοκράτους, την ημέρα της κηδείας του δολοφονηθέντος ξαδερφού του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο. 

Καμία αναφορά στο γεγονός, καμία αναφορά στην εισβολή, στον «Αττίλα» και τους αγνοουμένους.

Ποια είναι η «μισή ιστορία» που αναφέρει με σιγουριά ο Παναγιώτου;

Στο τέλος θα ακούσουμε και ότι η Ελλάδα ευθύνεται για τις ταραχές που ήδη προκαλούσαν οι ομάδες των Τουρκοκυπρίων παραστρατιωτικών της Άγκυρας από τη δεκαετία του 1960 και πως ο «Αττίλας» ήταν… ειρηνευτική επιχείρηση. 

Αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα μίας πολιτικής χωρίς εθνικό πρόσημο, από «επαγγελματίες» διασκεδαστές και «παραγωγούς περιεχομένου».

Η συνήθεια του να αποδέχεσαι χρηματικά ποσά για να υποστηρίξεις τη «σωστή άποψη» και να παραμείνεις στη δημοσιότητα, δεν κόβεται εύκολα άλλωστε.

Τι ακριβώς περίμενε μία μάζα 70.000 ψηφοφόρων, στέλνοντας ένα τέτοιο άτομο στην Ευρωβουλή; Ότι θα υποστηρίξει το εθνικό συμφέρον; 


πηγη