GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Πυγμαχίας καρφώνει τη ΔΟΕ: Γνώριζαν ότι η Αλγερινή είναι άνδρας!

Υψηλόβαθμος Ούγγρος αθλητικός αξιωματούχος δήλωσε δημόσια ότι η Αλγερινή πυγμάχος Ιμάν Κελίφ δεν είναι γυναίκα. Ο István Kovács, ο Ευρωπαίος...

Υψηλόβαθμος Ούγγρος αθλητικός αξιωματούχος δήλωσε δημόσια ότι η Αλγερινή πυγμάχος Ιμάν Κελίφ δεν είναι γυναίκα. Ο István Kovács, ο Ευρωπαίος Αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Πυγμαχίας και πρώην Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, είπε στον ουγγρικό Τύπο ότι είχε προειδοποιήσει τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για άνδρες που συμμετείχαν στη γυναικεία πυγμαχία ήδη από το 2022, αλλά ότι δεν έγινε τίποτα.

Σε μια αποκαλυπτική δήλωση που έκανε χθες στον Magyar Nemzet, ο Kovács επιβεβαίωσε τις εικασίες γύρω από τον Αλγερινό πυγμάχο, προσθέτοντας ότι ήταν γνωστό ήδη από το 2022 ότι ο Khelif ήταν βιολογικά άνδρας.

«Το πρόβλημα δεν ήταν με το επίπεδο της τεστοστερόνης του Khelif, γιατί αυτό μπορεί να ρυθμιστεί στις μέρες μας, αλλά με το αποτέλεσμα του τεστ φύλου, το οποίο αποκάλυψε ξεκάθαρα ότι ο Αλγερινός πυγμάχος είναι βιολογικά άνδρας», είπε ο Kovács σε συνέντευξή του στον Magyar Nemzet, προσθέτοντας ότι συνολικά πέντε πυγμάχοι είχαν εξεταστεί, συμπεριλαμβανομένου του Khelif από τη Διεθνή Ένωση Πυγμαχίας, και όλοι τους «ήταν πράγματι άνδρες».

Ο Kovács υποστήριξε ότι ανέφερε προσωπικά το συγκλονιστικό αποτέλεσμα αμέσως στη Διεθνή Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων, «αλλά όσο απίστευτο κι αν είναι, δεν έχουν ανταποκριθεί σε αυτό μέχρι σήμερα»...

newsbreak.gr