GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Σάλος με την κίνηση του υποψήφιου αντιπρόεδρου Τιμ Γουόλζ που τραβά με τη βία το γιό του

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η ενέργεια του υποψήφιου Αμερικανού αντιπροέδρου των Δημοκρατικών Τιμ Γουόλζ, ο οποίος κατά την διάρκεια το...

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η ενέργεια του υποψήφιου Αμερικανού αντιπροέδρου των Δημοκρατικών Τιμ Γουόλζ, ο οποίος κατά την διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος, όπου ανέδειξε και επίσημα ως υποψήφια πρόεδρο την Καμάλα Χάρις φαίνεται να τραβά με τη βία το γιό του στην εξέδρα.

Ο 17χρονος Γκας Γουόλζ ο οποίος αντιμετωπίζει μη λεκτική μαθησιακή διαταραχή και αγχώδη διαταραχή φαίνεται πως  μένει πίσω στην εξέδρα όπου βρίσκεται ο πατέρας  του και αυτός τον τραβά προς το μέρος του ενώ ο ίδιος φαίνεται φανερά εκνευρισμένος.


 Τα σχόλια των χρηστών στο διαδίκτυο πολλά και ποικίλα:

«Μόλις είδατε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ψεύτικο προπονητή Tim Walz για αυτό που είναι, μια απολύτως αηδιαστική και λυπηρή δικαιολογία για έναν άνθρωπο.

Μόνο ο Θεός ξέρει πώς είναι πίσω από τις κλειστές πόρτες», γράφει ένας.

«Η επιθετική έκφραση του προσώπου του Tim κατά τη διάρκεια που τραβά το γιό του τα λέει όλα.

Μια μικρή υπενθύμιση  του ποιος είναι πραγματικά», λέει ένας άλλος.

Πρώην εκπαιδευτικός, ο Γουόλζ διανύει σήμερα τη δεύτερη θητεία του ως κυβερνήτης της Μινεσότα και προεδρεύει της Ένωσης Δημοκρατικών Κυβερνητών.

Προηγουμένως υπηρέτησε 12 χρόνια στο Κογκρέσο, εκπροσωπώντας μια αγροτική περιφέρεια με συντηρητικές τάσεις, στην οποία, τόσο πριν όσο και μετά τη θητεία του, κυριαρχούσαν κυρίως οι Ρεπουμπλικάνοι.

Επιπλέον, κωδικοποίησε το δικαίωμα στην άμβλωση, υπέγραψε καθολικά δωρεάν σχολικά γεύματα, νομιμοποίησε την ψυχαγωγική μαριχουάνα και έδωσε δικαίωμα ψήφου σε πρώην κρατούμενους.


pronews