GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καμία έκπληξη: Η κυβέρνηση των Εργατικών προωθεί στην Βρετανία με νόμο την ομοφυλοφιλία στα σχολεία

«Στην πυρά » το lifestyle «Άντριου Τέιτ» - Οι ανήλικοι μαθητές στο στόχαστρο της ατζέντας του κόμματος του Κιρ Στάρμερ Το κυβερνών κόμμα των...

«Στην πυρά » το lifestyle «Άντριου Τέιτ» - Οι ανήλικοι μαθητές στο στόχαστρο της ατζέντας του κόμματος του Κιρ Στάρμερ

Το κυβερνών κόμμα των Εργατικών του Κιρ Στάρμερ, βρήκε νέο «εχθρό» στην προσπάθεια του να εγκαθιδρύσει στην κοινωνική πραγματικότητα ως φυσιολογικές τις σεξουαλικές αποκλίσεις των ομοφυλόφιλων ατόμων: τους ανήλικους μαθητές στα σχολεία!

Η αφορμή; Ο «ακραίος μισογυνισμός» που καταλογίζουν στον πασίγνωστο influencer Άντριου Τέιτ!

Σύμφωνα με την Υβέτ Κούπερ, υπουργό Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, η κυβέρνηση πρόκειται να «αναθεωρήσει τη στρατηγική για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας με στόχο την καλύτερη διαχείριση της βίας κατά γυναικών και κοριτσιών, καθώς και την εξέταση νέων ιδεολογιών».

Σύμφωνα με τις προτάσεις, οι δάσκαλοι θα έχουν νομική υποχρέωση να αναφέρουν στους αρμόδιους φορείς του κυβερνητικού προγράμματος κατά της τρομοκρατίας, οποιοδήποτε μαθητή υποψιάζονται για «ακραίο μισογυνισμό». 

Για να γίνει πιο κατανοητό: αν ένας δάσκαλος κρίνει ότι ένας μαθητής του έχει «επηρεαστεί από τον Άντριου Τέιτ», δηλαδή αν απλά είναι υπέρ του κλασικού ανδρικού lifestyle και των αντίστοιχων ρόλων που περιλαμβάνει το ανδρικό φύλο, θα καταγράφεται ως «ύποπτος για τρομοκρατία» με ό,τι αυτό συνεπάγεται! 

Η κυβέρνηση Στάρμερ έχει επιδοθεί πλήρως στο «κυνήγι φαντασμάτων» για να υποστηρίξει ανοιχτά πλέον και με κατασταλτικούς νόμους, την προώθηση της ομοφυλοφιλίας, εφόσον πλήττει τη διάδοση των κλασσικών ανδρικών ρόλων.

Θα είναι ενδιαφέρον πώς και σε τι βαθμό θα εφαρμοστεί αυτό, καθώς και το αν θα επιφέρει αντιδράσεις στους Βρετανούς, οι οποίοι ήδη αντιμετωπίζουν τεράστιες κοινωνικές αναταραχές.

pronews.gr