GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Παλέρμο: Νεκρός σε τροχαίο και ο συνέταιρος του μεγιστάνα Μάικ Λιντς λίγες ώρες πριν το ναυάγιο

Ο Τσάμπερλεν, ο πρώην αντιπρόεδρος οικονομικών της εταιρείας Autonomy, της οποίας ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος ήταν ο Λιντς, χτυπήθηκε απ...

Ο Τσάμπερλεν, ο πρώην αντιπρόεδρος οικονομικών της εταιρείας Autonomy, της οποίας ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος ήταν ο Λιντς, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το πρωί του Σαββάτου στο Κέμπριτζσαϊρ.

Είχε κατηγορηθεί, όπως και ο Λιντς, για απάτη στις ΗΠΑ μετά την πώληση για 11 δισεκατομμύρια δολάρια του λογισμικού Autonomy

Λίγες ώρες πριν από το ναυάγιο στη Σικελία πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα ο Στίβεν Τσάμπερλεν, συνέταιρος και συγκατηγορούμενος του Βρετανού μεγιστάνα Μάικ Λιντς.

Τη Δευτέρα, ο δικηγόρος του Τσάμπερλεν έκανε γνωστό ότι το περασμένο Σάββατο, ενώ έτρεχε σε δρόμο, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε.

Ο Τσάμπερλεν, ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος των οικονομικών στο Autonomy. Πριν από τη δίκη του στις ΗΠΑ, ήταν ο πρώην επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής της βρετανικής εταιρείας ασφάλειας στον κυβερνοχώρο Darktrace.

Αντιμετώπιζε τις ίδιες κατηγορίες με το πρώην αφεντικό του. Δικάστηκαν και οι δύο για απάτη και συνωμοσία, αφού υποτίθεται ότι φούσκωσαν τεχνητά την αξία της εταιρείας πριν από την πώλησή της το 2011. Και οι δύο απαλλάχθηκαν τον Ιούνιο και από τις 15 κατηγορίες που τους είχαν απαγγελθεί.

Αφού αποχώρησε από την Autonomy το 2012 ο Τσάμπερλεϊν εργάστηκε στην εταιρεία κυβερνοασφάλειας Darktrace και, εθελοντικά, ως οικονομικός διευθυντής για την ποδοσφαιρική ομάδα Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn.

Η αστυνομία του Κέμπριτζσαϊρ απηύθυνε έκκληση για τυχόν αυτόπτες μάρτυρες μετά την παράσυρση ενός πεζού από αυτοκίνητο στην οδό Νιουμάρκετ του Στρέδαμ. Το Σάββατο ανέφερε ότι ο πεζός, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και φέρει σοβαρά τραύματα ενώ σήμερα ένας εκπρόσωπός της είπε ότι δεν έχει κάποια νεότερη πληροφορία για την κατάστασή του.

πηγη