GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο «μπλε Διόνυσος» εμφανίστηκε γυμνός σε ραδιοφωνική εκπομπή (βίντεο)

Το βίντεο που τον δείχνει γυμνό μέσα στο στούντιο προκάλεσε ποικίλα σχόλια στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης Ο Γάλλος τραγουδιστής Φι...


Το βίντεο που τον δείχνει γυμνό μέσα στο στούντιο προκάλεσε ποικίλα σχόλια στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης

Ο Γάλλος τραγουδιστής Φιλίπ Κατερίν, που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων με την προσβλητική εμφάνιση του ως «Διόνυσος», αποφάσισε να εμφανιστεί γυμνός και σε ραδιοφωνική εκπομπή. 

Ο Κατερίν θα παρουσιάζει από σήμερα και κάθε Πέμπτη μια εβδομαδιαία, χιουμοριστική εκπομπή στο δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό France Inter. Το βίντεο που τον δείχνει γυμνό μέσα στο στούντιο προκάλεσε ποικίλα σχόλια στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σταθμός ανέφερε ότι ο Κατερίν, που είναι «γνωστός στους ακροατές του» αφού παρουσίαζε το 2015 μια άλλη εκπομπή, τη «La langue a l’oreille», θα έχει «λευκή επιταγή (…) με την ιδιορρυθμία και την έλλειψη προβλεψιμότητας που τον χαρακτηρίζουν».

 Στην πρεμιέρα του, εν αδαμιαία περιβολή, ερμήνευσε το τραγούδι «Γυμνός» (Nu) όπως είχε κάνει και τον Ιούλιο μπροστά σε περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο τηλεθεατές. «Αυτό το τραγούδι δεν μπορώ να το τραγουδήσω ντυμένος», εξήγησε ο 55χρονος καλλιτέχνης, γνωστός για το προκλητικό στυλ και τις εκκεντρικότητές του.

pronews