GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σταύρος Βιτάλης: Καλεί τους Έλληνες την 1η Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα για την εφαρμογή Εθνοσυνέλευσης

Γεννημένος στον Μάνδαλο Πέλλας. Ολοκλήρωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο στα Γιαννιτσά του Ν. Πέλλας, και μετακόμισε στην Αμερική για να σπουδάσεις σ...

Γεννημένος στον Μάνδαλο Πέλλας.

Ολοκλήρωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο στα Γιαννιτσά του Ν. Πέλλας, και μετακόμισε στην Αμερική για να σπουδάσεις στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Πόλης της Νέας Υόρκης, (CUNY), (Διεθνείς Σχέσεις Major, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Minor) (1979-1983), ειδίκευση το Georgetown της Ουάσιγκτον στη Λατινική Αμερική με εξομοίωση (simulation) στον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών (Organization of the American States) (1984), στη θέση του Β’ Γραμματέα της Πρεσβείας του Μεξικό.

Την 1η Σεπτεμβρίου καλεί τους Έλληνες πολίτες στο Σύνταγμα στις 12:00 για να εφαρμόσουν την Εθνοσυνέλευση για την οποία αναφέρει μέσα το Σύνταγμα του Καποδίστρια, το οποίο δίνει αρμοδιότητες στον λαό να συμμετέχει σε αποφάσεις της πολιτείας και της δικαιοσύνης ειδικότερα όταν υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στις κυβερνητικές αποφάσεις και στην βούληση των πολιτών.

Μέρος στη συγκέντρωση θα πάρουν στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων καθώς και πολλοί Έλληνες του Εξωτερικού που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να έρθουν για να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στην ιδέα της Εθνοσυνέλευσης.

Αναλυτικότερα μπορείτε να ακούσετε το όλο εγχείρημα από τον ίδιο τον κύριο Βιτάλη στο παρακάτω βίντεο.

πηγη