GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απίστευτη γκριμάτσα της Μελόνι - O λόγος ο Μπάιντεν! - Δείτε βίντεο

Αλληθώρισε πριν καν ο Μπάιντεν αποκαλέσει στη Σύνοδο τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Πρόεδρο Πούτιν και στη συνέχεια την αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρ...

Αλληθώρισε πριν καν ο Μπάιντεν αποκαλέσει στη Σύνοδο τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Πρόεδρο Πούτιν και στη συνέχεια την αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις, Πρόεδρο Τραμπ

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι έδειξε πως ενοχλήθηκε από την καθυστέρηση του Τζο Μπάιντεν και του ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, κατά τη διάρκεια της τρίτης μέρα των εργασιών της συνόδου κορυφής στην Ουάσιγκτον.

Κάτι που έδειξε με μία μοναδική γκριμάτσα, η οποία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο η Μελόνι, ενώ μιλάει με τον πρόεδρο της Φινλανδίας, Αλεξάντερ Στουμπ, ξαφνικά στρέφει το βλέμμα της στο ταβάνι και αλληθωρίζει κάνοντας πώς κοιτά το ρολόι, που δεν φοράει.

Ένα τρίτο άτομο, που άκουγε τη συνομιλία τους, έβγαλε τότε το κινητό του για να διαπιστώσει ότι είχε περάσει η ώρα κι η Μελόνι ξαναγούρλωσε τα μάτια της, προτού αντιληφθεί ότι οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω της.

Ο Μπάιντεν και ο Στόλτενμπεργκ άνοιξαν τελικά τις εργασίες της συνόδου με σημαντική καθυστέρηση καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναχώρησε από τον Λευκό Οίκο σχεδόν 20΄λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης.

πηγη