GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κ.Φορτούνης: Τίτλοι τέλους με τον Ολυμπιακό

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τον Πειραιά μετά από 10 χρόνια και 343 συμμετοχές. Ο Κώστας Φορτούνης θα αποχωρήσει από τον Ολυμ...

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τον Πειραιά μετά από 10 χρόνια και 343 συμμετοχές.

Ο Κώστας Φορτούνης θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή να συνεχίζει την καριέρα του στην Αραβία.

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στη συνεργασία του Κώστα Φορτούνη και του Ολυμπιακού, καθώς ο αρχηγός του συλλόγου έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας.

Παρά την γενναία πρόταση που έγινε από την μεριά του Ολυμπιακού, ο Φορτούνης δεν απάντησε, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Κάπως έτσι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τον Πειραιά μετά από 10 χρόνια και 343 συμμετοχές.

Στο διάστημα αυτό σκόραρε 94 γκολ και μοίρασε 106 ασίστ, συμβάλλοντας στην κατάκτηση ενός Conference League, 6 πρωταθλημάτων Ελλάδας και 2 Κυπέλλων.

Παράλληλα ο Φορτούνης αποτέλεσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να είναι επί σειρά ετών αναπόσπαστο κομμάτι στους «ερυθρόλευκους».

Ο ίδιος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αραβία και την Ελ Καλίτζ, ομάδα που προπονεί ο Γιώργος Δώνης, με τον σύλλογο να του προσφέρει το αστρονομικό συμβόλαιο των τριών εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, έχοντας διάρκεια για τρία χρόνια, χωρίς να υπολογίζονται τα bonus.

πηγη