GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ «ΕΘΝΑΡΧΗ» που πούλησες την χώρα στην ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» και στον ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ συνεταίρο σου τον ΦΛΩΡΑΚΗ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ, μιαρά πιόνι...

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ «ΕΘΝΑΡΧΗ» που πούλησες την χώρα στην ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» και στον ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ συνεταίρο σου τον ΦΛΩΡΑΚΗ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ, μιαρά πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ το ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο αυτοεξευτελιζόμενο και βλάσφημο καλεί τα «φοιτητ@» στο Europride και χλευάζει τον Άγιο    Δημήτριο! Οϊμέ!!! 

Το επιφανέστερο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας, προπαγανδίζοντας αποκτηνωμένες «συνειδήσεις», ασελγεί ασύστολα κατά της ιστορίας και του επιστημονικού κύρους των Πανεπιστημίων, στηρίζοντας απροκάλυπτα τον νεοεποχίτικο σκοταδισμό της σαρκολατρείας και την παράνοια των 72 φύλων. Μαγάρισε τον Άγιο Δημήτριο στο πολύχρωμο καρναβάλι, στο φεστιβάλ της ανωμαλίαςτης ξεφτίλας του πολύχρωμου βόθρου και της αποκτήνωσης του λοατκισμού που άγεται και φέρεται από την ικανοποίηση των υπογαστρίων του!

Ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα καταργεί την επιστήμη της βιολογίαςασελγεί κατά της ελληνικής γλώσσαςακυρώνει τον συμπαντικό νόμο του αρσενικού και του θηλυκού προσπαθώντας να επιβάλει σκανδαλωδώς τα παρά φύση  φοιτητ@, σβήνοντας επιμελώς την ελληνοορθοδοξία από την συνείδηση του Έθνους.

Στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (που λαμβάνουν χώρα ορκωμοσίες, αναγορεύσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις εθνικών επετείων), προβλήθηκε την Τρίτη (25-06-2024) το ντοκιμαντέρ «ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η Ιστορία Μιας Επανάστασης (Να κοιμάμαι στο στήθος του…)».

Πόσο αηδιαστικοί θα καταντήσετε υπηρετώντας τέτοιες ντροπιαστικές, τέτοιες δουλικές και διεστραμμένες νοοτροπίες;

Προς κάθε εχθρό της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας!!!

Άκου ανθρωπάκο θλιβερέ Σιωνιστή,

γέννημα έχιδναςτου Σατανά κλωνάρι,

βάλτο καλά στον νού σου Ναζιστή,

πως κι αν ακόμα μας στερήσεις την ζωή,

ετούτη εδώ την γή την ιερή

κανείς δεν θα την πάρει!!!

ΠΡΟΣ τον απανταχού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!

Αδέρφια Ελληνίδες, Έλληνες, διώξτε τον φόβο από την ψυχή σας! Μην φοβάστε τους προδότεςτους φαύλουςτους διεφθαρμένους ταγούςΜην σας τρομοκρατούν οι πληρωμένοι υπάλληλοι των εχθρών μαςΣταθείτε ορθοί και δώστε το «παρών» στο προσκλητήριο του Έθνους!!! Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες. Σταθείτε ορθοί στις επάλξεις!!! ΟΡΘΙΟΙ ΜΩΡΕ!!! Η Ελλάς είναι το φώς, είναι το άλας της οικουμένης!!! Η Ελλάς ηγείσθω εν πάσι!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      Μιχαήλ Γιανναρόπουλος


.