GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ντόναλντ Τραμπ για την τελετή έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

«Για να πω την αλήθεια σκέφτηκα ότι η τελετή έναρξης ήταν ξεφτίλα» Ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε με τη σειρά του ως παρωδία του Μυστικού Δείπν...

«Για να πω την αλήθεια σκέφτηκα ότι η τελετή έναρξης ήταν ξεφτίλα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε με τη σειρά του ως παρωδία του Μυστικού Δείπνου του Λεονάρντο Ντα Βίντσι το δρώμενο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

«Για να πω την αλήθεια σκέφτηκα ότι η τελετή έναρξης ήταν ξεφτίλα», δήλωσε ο Τραμπ στη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «The Ingraham Angle» του αγαπημένου του, συντηρητικού αμερικανικού δικτύου Fox News.

Τραμπ: Δεν θα έχουμε Μυστικό Δείπνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028 στο Λος Άντζελες

Ο Τραμπ είπε στην ίδια συνέντευξη ότι αν ήταν παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028 στο Λος Άντζελες και μπορούσε να επηρεάσει τους διοργανωτές δεν θα υπήρχε αναπαράσταση του «Μυστικού Δείπνου».

«Δεν θα έχουμε έναν Μυστικό Δείπνο όπως τον παρουσίασαν τις προάλλες», είπε στη δημοσιογράφο του Fox News, Λόρα Ίνγκραμ.

«Εννοώ ότι μπορούν να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Σκέφτηκα ότι ήταν φρικτό. Κοιτάξτε, εγώ είμαι υπέρ όλων, είμαι πολύ ανοικτόμυαλος… αλλά σκέφτηκαν ότι αυτό που έκαναν ήταν ξεφτίλα», είπε ο Τραμπ.


πηγη