GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η παρέμβαση του ΕΛΑΜ για τον Όρμπαν έφερε αποτέλεσμα

Από την πρώτη στιγμή που διεξήχθη η Σύνοδος του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών, στο Αζερμπαϊτζάν το ΕΛΑΜ, αντέδρασε άμεσα και αποφασιστικά, μ...

Από την πρώτη στιγμή που διεξήχθη η Σύνοδος του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών, στο Αζερμπαϊτζάν το ΕΛΑΜ, αντέδρασε άμεσα και αποφασιστικά, μέσω του Ευρωβουλευτή του.

Μετά από ένα διαρκές και έντονο διπλωματικό παρασκήνιο, με επιστολές προς την Προέδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διπλωματίας, στον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ουγγαρίας στην Ε.Ε , στην Πρεσβεία Ουγγαρίας σε Κύπρο και Ελλάδα, και στην ομάδα ευρωπαίων συντηρητικών και μεταρρυθμιστών (ECR), έφεραν τα πρώτα αποτελέσματα.
Είχαμε τις πρώτες καταδικαστικές ανακοινώσεις από τον Ζοζέπ Μπορέλ και το ECR, την ανάληψη πρωτοβουλιών από την Πρόεδρου του ΕΚ, Ρομπέρτα Μέτσολα ενώ κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες.

Όπως άλλωστε είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά, έτσι πράττουμε και μετεκλογικά, αφού η παρουσία μας στο Ευρωκοινοβούλιο κάνει την φωνή της Κύπρου πιο δυνατή από ποτέ.

Γραφείο Τύπου ΕΛΑΜ

 

.