GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τραβεστί υποδύθηκαν στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων τον… Ιησού Χριστό και τους μαθητές του στον Μυστικό Δείπνο!

Σφοδρή αντίδραση από την ευρωβουλευτή Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία των τραβεστί στην τελετή Έναρξης τ...


Σφοδρή αντίδραση από την ευρωβουλευτή Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία των τραβεστί στην τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, οι οποίοι υποδύθηκαν τον… Ιησού Χριστό και τους μαθητές του στον Μυστικό Δείπνο!

Καταδεικνύοντας με τον χαρακτηριστικό τρόπο την πλήρη κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού, εκφυλίζοντας την γιορτή του Ολυμπισμού και των ιδεωδών του σε τρανς παρέλαση!

Παρακολουθώντας την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, η ευρωβουλευτής Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, εξέφρασε την οργή της για την παρουσίαση.

«Παρακολουθώ την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο να εκτιμήσω τις λίγες επιτυχημένες σκηνές, ανάμεσα στην αποκεφαλισμένη Μαρία-Αντουανέτα, το ζευγάρι που φιλιέται, τις drag queens, τον εξευτελισμό της Δημοκρατικής Φρουράς που αναγκάζεται να χορέψει με την Aya Nakamura και τη γενική ασχήμια των κοστουμιών και της χορογραφίας.

Πρόκειται για μια απελπισμένη προσπάθεια να εξυμνήσει κανείς τις αξίες του αθλητισμού και την ομορφιά της Γαλλίας εν μέσω μιας τόσο χοντροκομμένης προπαγάνδας της Woke κουλτούρας», έγραψε.


pronews.gr