GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εκπαιδευτής σκύλων αποκάλυψε ποια είναι η πιο επικίνδυνη ράτσα – «Δεν είναι αυτή που νομίζετε» (βίντεο)

«Όλα τα σκυλιά έχουν την ικανότητα να δαγκώνουν» Ο εκπαιδευτής σκύλων Will Atherton με βίντεό του στο Tik Tok, εξήγησε ποια πιστεύει ότι είν...

«Όλα τα σκυλιά έχουν την ικανότητα να δαγκώνουν»

Ο εκπαιδευτής σκύλων Will Atherton με βίντεό του στο Tik Tok, εξήγησε ποια πιστεύει ότι είναι η «πιο επικίνδυνη ράτσα σκύλων».

Ο Will Atherton, ο οποίος μοιράζεται συμβουλές σχετικά με την εκπαίδευση σκύλων στο TikTok ανέβασε ένα βίντεο με τη λεζάντα: «Η πιο επικίνδυνη ράτσα σκύλων στον πλανήτη δεν είναι αυτό που νομίζετε…».

Ο Will δήλωσε ότι έχει δουλέψει με «αμέτρητες ράτσες».

Οι συμπεριφορές που έχει συναντήσει κυμαίνονταν από «απλά πράγματα» έως «απίστευτα επικίνδυνες, επιθετικές συμπεριφορές», πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζει περισσότερα για τους επικίνδυνους σκύλους.

Ωστόσο, εξήγησε: «Ναι, μπορεί να υπάρχουν μερικές πιο άγριες ράτσες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η πιο επικίνδυνη ράτσα είναι αυτή που δεν έχει εκπαιδευτεί σωστά. Εκείνη που δεν έχει στη ζωή της έναν στοργικό ιδιοκτήτη, ικανό να την κατευθύνει με ασφάλεια».

@iamwillatherton The most dangerous dog breed on the planet isn’t what you’d think… #dog #dogtrainingtips #dogtraining #dogtrainer #dogbreeds #dogs ♬ original sound - Will Atherton

Ο Will είπε ότι κάθε σκύλος μπορεί να είναι επικίνδυνος, είτε είναι μικρός είτε μεγάλος.

Μάλιστα δήλωσε: «Όλα τα σκυλιά έχουν την ικανότητα να δαγκώνουν. Όλα τα σκυλιά έχουν την ικανότητα να είναι επικίνδυνα. Ναι, όσο μεγαλύτερα και ισχυρότερα είναι, η ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν είναι πιο επίπονη.

Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι, αν δεν εκπαιδεύσετε σωστά τον σκύλο σας, θα μπορούσε άνετα να εξαγριωθεί – ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα τσιουάουα, μέχρι ένα αγγλικό μαστίφ».

Το βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες likes, με ένα άτομο να σχολιάζει: «Υπέροχο βίντεο, μισώ την εσφαλμένη αντίληψη ότι ορισμένα σκυλιά είναι απλά εγγενώς “κακά σκυλιά”, ενώ είναι οι ιδιοκτήτες που καθορίζουν τη συμπεριφορά τους καθώς μεγαλώνουν».

πηγη