GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πυρκαγιά στη Λέσβο: Άνθρωπος κάηκε ζωντανός μέσα σε αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο κατά πάσα πιθανότητα προκάλεσε τη φωτιά - Είχε εμπλακεί σε τροχαίο Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα σε αγροτ...

Το αυτοκίνητο κατά πάσα πιθανότητα προκάλεσε τη φωτιά - Είχε εμπλακεί σε τροχαίο

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πολιχνίτου στη Λέσβο, με τους πυροσβέστες κατόπιν να εντοπίζουν έναν απανθρακωμένο άνθρωπο σε ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος κάηκε ζωντανός, ενώ γίνεται έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής για το πώς συνέβη το περιστατικό και αν είναι σχετικό με το ξέσπασμα της πυρκαγιάς. 

Πυροσβέστες εντόπισαν σε αγροτικό αυτοκίνητο απανθρακωμένη σορό που αρχικά δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για ηλικιωμένο άτομο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι πιθανότατα η φωτιά προκλήθηκε από ατύχημα που συνέβη όταν το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και κατέληξε σε κτήμα.

Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και η φωτιά επεκτάθηκε στην περιοχή.

Όπως μεταδίδεται, το αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζεπόρο της 12ης ΕΜΟΔΕ με 7 οχήματα ενώ συνδράμουν την προσπάθειά τους εθελοντές και επτά εναέρια μέσα, δύο ελικόπτερα και πέντε πυροσβεστικά αεροπλάνα.

πηγη