GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βρετανία: Και τρίτο παιδί νεκρό από την χθεσινή επίθεση με μαχαίρι

Βρετανία: Τρία νεαρά κορίτσια έχασαν τη ζωή τους μετά τη χθεσινή τραγική επίθεση με μαχαίρι σε παιδικό μάθημα χορού στο Σάουθπορτ. Βρετανία:...

Βρετανία: Τρία νεαρά κορίτσια έχασαν τη ζωή τους μετά τη χθεσινή τραγική επίθεση με μαχαίρι σε παιδικό μάθημα χορού στο Σάουθπορτ.

Βρετανία: Τρία νεαρά κορίτσια έχασαν τη ζωή τους μετά τη χθεσινή τραγική επίθεση με μαχαίρι σε παιδικό μάθημα χορού στο Σάουθπορτ.

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ επιβεβαίωσε ότι ένα εννιάχρονο κορίτσι πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, μετά το θάνατο δύο άλλων κοριτσιών, ηλικίας έξι και επτά ετών, μετά την επίθεση το πρωί της Δευτέρας.

Άλλα οκτώ παιδιά υπέστησαν τραύματα από μαχαίρι και πέντε νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, μαζί με δύο ενήλικες που τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε ένα κοινοτικό κέντρο που ονομάζεται Hart Space. Την ώρα της επίθεσης στο Hart Space διεξαγόταν εκδήλωση με χορό και γιόγκα, με τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ, που απευθυνόταν σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 7 και 11 ετών.

Η Τέιλορ Σουίφτ απέτισε συγκινητικό φόρο τιμής, καθώς είπε ότι ήταν «σε πλήρη απώλεια» μετά την «επίθεση τρόμου».

Η ίδια έγραψε στο story της στο Instagram: «Ήταν απλά μικρά παιδιά σε ένα μάθημα χορού. Είμαι σε πλήρη απόγνωση για το πώς θα καταφέρω να μεταφέρω τα συλλυπητήρια μου σε αυτές τις οικογένειες».

Ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν 17χρονο αγόρι από το Μπανκς και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι σε σχέση με τις επιθέσεις, για τον οποίο δεν υπάρχουν υποψίες ότι σχετίζονται με τρομοκρατία. Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ είπε ότι το κίνητρο είναι προς το παρόν ασαφές και ο έφηβος παραμένει υπό κράτηση.

Η αστυνομία προέτρεψε τον κόσμο να μην κάνει εικασίες για τα στοιχεία του εφήβου που συνελήφθη σε σχέση με το μαχαίρι στο Σάουθπορτ όπως αναφέρει ο Independent.

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ συνέλαβε έναν 17χρονο από το χωριό Μπανκς και παραμένει υπό κράτηση.

Πρόσθεσαν ότι ένα όνομα που είχε κοινοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με τον ύποπτο είναι εσφαλμένο και πρόσθεσαν: «Θα παροτρύνουμε τους ανθρώπους να μην κάνουν εικασίες για λεπτομέρειες του συμβάντος όσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

«Αυτό το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται επί του παρόντος ως τρομοκρατικό και δεν αναζητούμε κανέναν άλλο σε σχέση με αυτό».



πηγη