GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Χάος στη Βρετανία: Άγρια επεισόδια στο Σάουθπορτ για την δολοφονία των 3 κοριτσιών – Μαινόμενο πλήθος επιτέθηκε σε τζαμί

Εξέγερση στο Σάουθπορτ της Αγγλίας για τη δολοφονία τριών κοριτσιών από Αφρικανό με μαχαίρι Τρία μικρά παιδιά είναι ο απολογισμός από την...

Εξέγερση στο Σάουθπορτ της Αγγλίας για τη δολοφονία τριών κοριτσιών από Αφρικανό με μαχαίρι

Τρία μικρά παιδιά είναι ο απολογισμός από την επίθεση με μαχαίρι σε μαθήματα χορού με θέμα την Taylor Swift στο Σάουθπορτ της βορειοδυτικής Αγγλίας.
Η έκρηξη οργής των κατοίκων ήταν τέτοια που προκάλεσε σκηνές αλλοφροσύνης και σοβαρά επεισόδια.
Σύμφωνα με το Sky News, η Αστυνομία επενέβη για να σταματήσει το μαινόμενο πλήθος, το οποίο εξαπέλυσε πετροπόλεμο με στόχο τζαμί και αστυνομικούς στην πόλη.


Τριάντα εννέα αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά στην διάρκεια ταραχών που ξέσπασαν στο Σάουθπορτ της Αγγλίας, λίγες ώρες μετά από ολονυκτία στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης με μαχαίρι, κατά την οποία σκοτώθηκαν τρία παιδιά.

Εικοσιεπτά αστυνομικοί διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε στην πλατφόρμα Χ η Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Βορειοδυτικής Αγγλίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία τα όργανα της τάξης υπέστησαν μεταξύ άλλων κατάγματα, τραύματα από μαχαίρι, κάταγμα μύτης και διάσειση.

Η Αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ επιβεβαίωσε ότι συνελήφθη ο 17χρονος Αλί Αλ Σακάτι για την επίθεση με μαχαίρι!.

Bebe King

Alice Dasilva Aguiar

Elsie Dot Stancombe

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν τα διαδικτυακά μηνύματα συμπαράστασης προς την δασκάλα Leanne Lucas, διοργανώτρια της εκδήλωσης, που συγκαταλέγεται στους τραυματίες.


 https://www.newsbreak.gr/kosmos/662694/agria-epeisodia-sto-saoythport-gia-tin-dolofonia-ton-3-koritsion-mainomeno-plithos-epitethike-se-tzami/