Καλλιτεχνικός Διευθυντής εγκαινίων: «Έκανα αυτή την παράσταση γιατί με παρενοχλούσαν μικρό»! - Αντί να κρυφτούν και να χαθούν από τον πλανήτ...
Καλλιτεχνικός Διευθυντής εγκαινίων: «Έκανα αυτή την παράσταση γιατί με παρενοχλούσαν μικρό»! - Αντί να κρυφτούν και να χαθούν από τον πλανήτη έχουν θράσος να μιλάνε για «ανοχή» στους τραβεστί που εξευτέλισαν τον Ιησού Χριστό
Αδιανόητη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της διοργάνωσης «Παρίσι 2024» Αν Ντεσάμπ, για το σοκαριστικό θέαμα εξευτελισμού του Ιησού Χριστού και των μαθητών του από τραβεστί, έγινε ότι όταν σε συνέντευξη Τύπου, η εν λόγω κυρία υποστήριξε πώς ο Χριστιανισμός είναι… μια «θρησκευτική ομάδα»!
Αυτό και μόνο εξηγεί τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν -δια χειρός Μακρόν, μην ξεχνάμε- στην χριστιανική θρησκεία, στην κάποτε ευσεβή, έστω καθολική, Γαλλία.
Έτσι προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την αθλιότητα η Αν Ντεσάμπ ζήτησε «Συγγνώμη από Καθολικούς και άλλους Χριστιανούς που τυχόν προσβλήθηκαν από την παρωδία του διάσημου έργου του Λεονάρντο ντα Βίντσι “Μυστικός Δείπνος” κατά την τελετή έναρξης την Παρασκευή», προσθέτοντας ότι:
«Σαφώς δεν υπήρξε καμία πρόθεση να δείξουμε ασέβεια απέναντι σε οποιαδήποτε θρησκευτική ομάδα» είπε με αδιανόητη θρασύτητα, υποβιβάζοντας τον Χριστιανισμό σε «θρησκευτική ομάδα»!
Και βέβαια συνέχισε με την αποθέωση της φιλοσοφίας της woke ατζέντας: «Η τελετή έναρξης επιχείρησε να γιορτάσει την ανοχή εντός της κοινότητας. Πιστεύουμε ότι επιτεύχθηκε αυτή η φιλοδοξία. Λυπούμαστε πολύ αν τυχόν ο κόσμος προσβλήθηκε»!
Ανοχή στο να χλευάζεται το Πιστεύω των ανθρώπων; Καμία ανοχή! Όπως δεν έδειξαν «ανοχή» και αυτοί στον Υιό του Θεού, τους μαθητές Του και την κορυφαία διδασκαλία του Χριστιανισμού που συμποσούται στην φράση «Αγαπάτε Αλλήλους»!
Την ίδια στιγμή ο ομοφυλόφιλος όπως οολόγησε ο ίδιος καλλιτεχνικός διευθυντής της Τελετής έναρξης, ο 42χρονος Τομά Ζολί που δμιούργησε το ανοσιούργημα «απολογήθηκε» λέγοντας «Στη Γαλλία έχουμε το δικαίωμα να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, όπως θέλουμε, με όποιον θέλουμε, στη Γαλλία έχουμε το δικαίωμα να πιστεύουμε και να μην πιστεύουμε.
Στη Γαλλία, έχουμε πολλά δικαιώματα. Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα αγάπης, ένταξης, δεν επιθυμούσα να διχάσω.
Την εχθρότητα και το μίσος τα γνωρίζω από την παιδική μου ηλικία γιατί ήμουν θύμα παρενόχλησης.
Πάντα ήθελα να καταπολεμήσω αυτήν την εχθρότητα μέσω του θεάτρου, που τιμά τη μοναδικότητα του καθενός».
Επιπλέον, ο σκηνοθέτης σημείωσε πως το θέαμα που παρουσίασε – για το οποίο δούλευε μαζί με τους συνεργάτες του για περίπου δύο χρόνια – προώθησε «τις δημοκρατικές ιδέες της συμπερίληψης ένταξης, της καλοσύνης, της γενναιοδωρίας και της αλληλεγγύης».
πηγη