GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σαράκης για Βελόπουλο και Κρητικού: «Με διαβεβαίωσαν ότι τυγχάνω της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης τους»

Επανέρχεται η κανονικότητα στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης μετά από μια διαφαινόμενη σύγκρουση μεταξύ του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βε...

Επανέρχεται η κανονικότητα στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης μετά από μια διαφαινόμενη σύγκρουση μεταξύ του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου και του βουλευτή Παύλου Σαράκη.

Με ανακοίνωση του ο βουλευτής τονίζει ότι τον διαβεβαίωσαν ότι τυγχάνει «της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης» του προέδρου οπότε και ο ίδιος αναστέλλει οποιαδήποτε νομική ενέργεια.

Η ανακοίνωση του Παύλου Σαράκη

«Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται μεθοδευμένο σχέδιο «δολοφονίας του χαρακτήρα μου». Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφέρουν ότι εκπορεύεται από κύκλους του κόμματος, του οποίου τυγχάνω Βουλευτής.

Ως όφειλα συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Βελόπουλο και την Αντιπρόεδρο του κόμματος, κ. Δήμητρα Κρητικού, προκειμένου να
αποσαφηνιστούν γεγονότα που δηλητηριάζουν τους ψηφοφόρους μας.

Με διαβεβαίωσαν ότι τυγχάνω της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης τους, θεωρώντας τα δημοσιεύματα ανυπόστατα και κακόβουλα, ισχυρισμό που διατυπώθηκε και σε επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, με Δελτίο Τύπου.

Κατόπιν τούτων, αναστέλλω την οποιαδήποτε νομική ενέργεια για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ως πολίτης, Δικηγόρος και Βουλευτής.

Παράλληλα, διαβεβαιώνω τους εμπνευστές και τους πρόθυμους εκτελεστές του σχεδίου «δολοφονίας του χαρακτήρα μου» ότι, ούτε ατιμώρητοι θα μείνουν, ούτε θα συγχωρεθούν. Συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι τον αγώνα μας για να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες».

πηγη