GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, αναζητείται και ο ίδιος

Αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου ο γνωστός ποινικολόγος - Το διαψεύδει ο δικηγόρος του Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία...

Αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου ο γνωστός ποινικολόγος - Το διαψεύδει ο δικηγόρος του

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, καθώς η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση κατά του γνωστού δικηγόρου και της πρώην συζύγου του για αυτοδικία! 

Μάλιστα πριν από λίγο η πρώην σύζυγος του Α.Λύτρα συνελήφθη μετά τη μήνυση ενώ σύμφωνα, με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, που μίλησε στον ΑΝΤ1 έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο!

Ο Α.Λύτρας αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου, ωστόσο ο δικηγόρος του Πετρος Πανταζής το διαψεύδει.

Άλλωστε αφού πλησίασε την Σοφία Πολυζωγοπούλου, αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους με τους οποίους είχε αφεθεί ελεύθερος.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου έλαβε ένα απειλητικό μήνυμα που φέρεται να στάλθηκε από τον Α.Λύτρα σε κοινή ομάδα που έχουν όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα (η ίδια, ο Α.Λύτρας και η πρώην σύζυγος) στο Viber.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποβληθεί μήνυση για αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, απειλή και σε βάρος του δικηγόρου που έφτασαν στο σπίτι μαζί με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και το ένα τους παιδί προκειμένου να πάρουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Όταν οι παραπάνω εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού το βράδυ της Τρίτης, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα ένιωσε απειλή και πάτησε το panic button και στη συνέχεια υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια υπέβαλε τη μήνυση στο ΑΤ Παλλήνης μαζί με τον δικηγόρο της Θέμη Σοφό.

πηγη