GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τουρκικός δάκτυλος στην Λέρο; Γιατί δημιουργήθηκε κοντά σε μια κρίσιμη υποδομή του Πολεμικού μας Ναυτικού κέντρο μεταναστών;

Το περιστατικό με την υπόθεση κατασκοπείας στην Λέρο, η οποία αφορά υπηκόους Παλαιστίνης ηλικίας 39, 24, 34 και 31 ετών, χτύπησε καμπάνες στ...

Το περιστατικό με την υπόθεση κατασκοπείας στην Λέρο, η οποία αφορά υπηκόους Παλαιστίνης ηλικίας 39, 24, 34 και 31 ετών, χτύπησε καμπάνες στην Αθήνα και σε πολλούς αξιωματούχους μας , για πιθανή εμπλοκή της Τουρκίας στην όλη υπόθεση μέσω των γνωστών ύποπτων δικτύων της.

Στην Λέρο, σύμφωνα με πληροφορίες στον ελληνικό τύπο, έχουμε προκεχωρημένη βάση του Πολεμικού μας Ναυτικού, με δυνατότητα παροχής υποστήριξης στα πολεμικά μας πλοία που επιτηρούν τον θαλάσσιο χώρο του Ανατολικού Αιγαίου, που είναι κρίσιμη περιοχή για την άμυνα της χώρας μας.

Ενώ η βάση αυτή του Ναυτικού μας ευρίσκεται σε ένα νησί κομβικό για την άμυνα της χώρας, η ελληνική πολιτεία αποφάσισε και κατασκεύασε  στην κορυφή παρακείμενου βουνού, το ΚΥΤ με τους μετανάστες, ενώ στους πρόποδές βρίσκεται ο ναύσταθμος του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Το ΚΥΤ δεσπόζει από ψηλά του ναυστάθμου, καθώς και ολόκληρου του κόλπου του Λακκίου με το λιμάνι της, και όλες τις εγκαταστάσεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται από το Πολεμικό μας Ναυτικό, αλλά και από την ελληνική Ακτοφυλακή, ενώ και εξυπηρετείται και ο Στρατός μας.

Το μοναδικό ερώτημα εδώ είναι γιατί δημιουργήθηκε στο καλύτερο στρατηγικό σημείο του νησιού, αυτό το ΚΥΤ;

Είναι γνωστό ότι στο σημείο βρίσκεται αυτό, ελέγχει τον διεθνή δίαυλο ανάμεσα σε Λέρο και Κάλυμνο, αλλά και μεγάλο μέρος της θαλάσσιας περιοχής.

Την βάση αυτή στην Λέρο γλυκοκοιτούσαν παλαιότερα, Γάλλοι, Αμερικανοί, ακόμα και Ρώσοι, αλλά η χώρα μας αποφάσισε την κατασκευή ΚΥΤ με πλείστα προβλήματα κατά καιρούς.

Η δράση και τα σχέδια της ΜΙΤ στην Ελλάδα

Η ΜΙΤ, σε συνεργασία με Τούρκους πράκτορες  που έχουν πιθανόν επιχειρούν κατά καιρούς να διεισδύσουν στην χώρα μας,  έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους , από ότι φαίνεται και  εντός των στρατοπέδων προσφύγων, και πιθανόν  λέμε να υπάρχει γενικότερο αποσταθεροποιήσεως  στα μυαλά των Τούρκων αξιωματούχων, κατά  της ελληνικής επικράτειας με διάφορες "επιχειρήσεις" και αυτού του τύπου.

Υπενθυμίζεται πολύ παλαιότερο δημοσίευμα  η  Ισραηλινή αντικατασκοπεία, είχε αποκαλύψει στις ελληνικές  αρχές  σχέδιο με στόχο ελληνικά νησιά.

Η MOSSAD  είχε κάνει λόγο  για ύπουλο τουρκικό σχέδιο  με "τζιχαντιστές" εντός ελληνικών νήσων.

Ο “αφοπλισμός” αυτών των νησιών θα άνοιγε  τη πόρτα στην Τουρκία για την γεω-πολιτική διείσδυση στην νοτιο-ανατολική ενεργειακή πτέρυγα.

Όλα αυτά  καταδεικνύουν, εφόσον αποδειχθεί εμπλοκή της ΜΙΤ τελικά, τουρκικές ειδικές ψυχολογικές επιχειρήσεις από τους Τούρκους με στόχο τη δημιουργία κλίματος στα νησιά μας.

Επαναλαμβάνουμε ότι εφόσον αυτό αποδειχθεί με τον ένα  ή άλλο τρόπο, ότι έχουμε δράση των τουρκικών υπηρεσιών εντός ελληνικών στρατοπέδων με πρόσφυγες , αυτό θα αποτελέσει στο μέλλον « ωρολογιακή βόμβα» για το ελληνικό κράτος.

Εκτιμάται ότι οι ελληνικές αρχές ασφαλείας και εθνική υπηρεσία πληροφοριών θα επιληφθoύν αυτού του περιστατικού, αλλά και ότι προκύψει, για αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα  και σε άλλα  στρατόπεδα προσφύγων, και όλοι αυτοί να απελαθούν με συνοπτικές διαδικασίες.


πηγη