GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Θ.Λιβάνιος ζητά από τον Άρειο Πάγο να διερευνήσει τις καταγγελίες Βελόπουλου και Κύρτσου περί «νοθείας» στις Ευρωεγκλογές

«Να μην υπάρχει καμία σκιά για τη διενέργεια των εκλογών», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Να διερευνηθούν άμεσα οι ισχυρισμοί περί «νοθείας...

«Να μην υπάρχει καμία σκιά για τη διενέργεια των εκλογών», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός

Να διερευνηθούν άμεσα οι ισχυρισμοί περί «νοθείας» στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, ζητά από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος.

Σε επιστολή του προς την εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη, ο Θ.Λιβάνιος επισημαίνει σχετικές αναφορές που έκανε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπολουλος, καθώς και σε σχετικές αναρτήσεις του ιδίου στο Διαδίκτυο στις οποίες διατυπώνονται ισχυρισμοί για «μεγάλη νοθεία» με επίκληση του χαμηλού ποσοστού που έλαβε το κόμμα του από τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου.

Επισημαίνονται ακόμη σχετικές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο από τον απερχόμενο ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο.

«Επειδή η εκλογική διαδικασία είναι η ύψιστη μορφή λειτουργίας της Δημοκρατίας, σας παρακαλώ πολύ, όπως εξετάσετε το συντομότερο δυνατόν τις σχετικές καταγγελίες των κ.κ. Βελόπουλου και Κύρτσου προκειμένου να μην υπάρχει καμία σκιά για τη διενέργεια των εκλογών», καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός.

πηγη