GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επικρατείας Παύλος Σαράκης ετοιμάζει πολιτική κίνηση!

«Το παν είναι το έμψυχο δυναμικό και ο σωστός χρόνος δημιουργίας για να ευοδωθεί η δημιουργία νέου πολιτικού φορέα» Ο ανεξάρτητος βουλευτής ...

«Το παν είναι το έμψυχο δυναμικό και ο σωστός χρόνος δημιουργίας για να ευοδωθεί η δημιουργία νέου πολιτικού φορέα»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Επικρατείας Παύλος Σαράκης έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην δημοσιογράφο Μπέτι Γιάννα στο κανάλι της στο YouTube Betty Direct, όπου ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει πολιτική κίνηση!

Στην ίδια συνέντευξη έδωσε σαφείς απαντήσεις σε συγκεκριμένα πράγματα για τα οποία κάποιοι επιχείρησαν να τον διαβάλουν.

Έτσι λοιπόν απαντώντας στο αμφιλεγόμενο ερώτημα που κυκλοφόρησε πρόσφατα από διάφορους περίεργους πολιτικούς κύκλους, για το αν είναι Μασόνος είπε:

«Η πολιτική είναι βρώμικη και πάνω απ’ όλα οι περισσότεροι από αυτούς που ασχολούνται με την πολιτική είναι βρώμικοι τύποι.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση κάποιοι επιχείρησαν να με πλήξουν ηθικά για να με αμαυρώσουν στα μάτια της κοινής γνώμης.

Δηλώνω λοιπόν ότι δεν είμαι Μασόνος και προσφεύγω στην ελληνική Δικαιοσύνη κατά της προσπάθειας αυτής κατασυκοφάντησης μου για να ξετρυπώσω τα σκουλήκια αυτά που οργάνωσαν και μεθόδευσαν αυτή την εκστρατεία δυσφήμησης.

Όσο για τα υποτιθέμενα έγγραφα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο έχουν την ίδια αξιοπιστία όσο έχουν και τα χειρόγραφα του Ιησού!

Γι’ αυτό και γνωρίζω ποιοι τα διακίνησαν και είμαι σίγουρος ότι θα καταδικαστούν από την ελληνική δικαιοσύνη.

Θα το πάω μέχρι τέλους».

Στην ερώτηση γιατί ο Κυριάκος Βελόπουλος τον διέγραψε από την Ελληνική Λύση αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές και όχι πριν από αυτές, ο διακεκριμένος νομικός και ανεξάρτητος βουλευτής Επικρατείας απάντησε:

«Το έκανε αυτό για να εκμεταλλευτεί την παρουσία μου και να κερδίσει ψήφους στις Ευρωεκλογές και γι’ αυτό και με διέγραψε στη συνέχεια εκ του ασφαλούς για δικούς του λόγους που ωφελούν τον ίδιο και όχι το κόμμα.

Με διέγραψε με μία δικαιολογία η οποία προκαλεί τον γέλωτα. Γιατί με διέγραψε; Πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

Φοβάται για την καρέκλα του; Ή μήπως ανησυχεί ότι εγώ είμαι αδιαπραγμάτευτος στα όσα λέω και ότι αυτός δεν θα μπορέσει στο μέλλον να τηρήσει τις δεσμεύσεις του απέναντι στους ψηφοφόρους του;»

Σαφή απάντηση έδωσε και για στημένες φημολογίες ότι θα προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αυτοί που τα λένε αυτά είναι είτε επιπόλαιοι είτε καθοδηγούμενοι από διάφορα κέντρα και επιχειρούν να μειώσουν την προσωπικότητά μου

Εγώ είμαι ξεκάθαρος και υπηρετώ τον πατριωτικό κοινωνικό χώρο και δεν πρόκειται να πάω σε ένα χώρο που δεν προσεγγίζει τις αξίες αυτές.

Εγώ ήμουν κάποτε στη Νέα Δημοκρατία όταν όμως εκπροσωπούσε άλλες αξίες τις οποίες δεν εκπροσωπεί σήμερα».

Αμέσως μετά ερωτήθηκε για το αν θα δημιουργήσει δικό του νέο κόμμα με κάποιους ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους «Σπαρτιάτες»:

«Καταρχήν δεν μπορεί να δημιουργηθεί, μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο χωρίς να έχουν υπάρξει εκλογές και να έχει εκλεγεί.

Αυτό που μπορεί να γίνει όμως είναι να συγκεντρωθούν μαζί ανεξάρτητοι βουλευτές και αν φτάσουν τον αριθμό 10 να μπορούν να συγκροτήσουν ανεξάρτητη κοινοβουλευτική ομάδα.

Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από την δημιουργία κόμματος. Στόχος είναι να αποκτήσει ο χώρος μου πολιτική ενότητα για να μπορεί να συμμετέχει ουσιαστικά στα πολιτικά δρώμενα.

Η συντριπτική πλειοψηφία του εκλογικού σώματος εμφορείται από τις παραδοσιακές αξίες. Αυτές που προδίδουν τους πολίτες είναι οι πολιτικές ηγεσίες που στέκονται πάντοτε κατώτερες των περιστάσεων.

Εκεί λοιπόν θέλω να συμβάλλω ώστε κάποια στιγμή να αποκτήσουμε έναν πολιτικό φορέα που να ενώνει όλους τους Έλληνες.

Για να δημιουργηθεί ένα τέτοιο κόμμα χρειάζεται δύο πράγματα:

Το έμψυχο υλικό, δηλαδή αυτό που θα στελεχώσει τον πολιτικό φορέα, και πάνω απ’ όλα, ο χρόνος. Να είναι ο σωστός χρόνος ώστε να ευδοκιμήσει μία τέτοια προσπάθεια».

πηγη