GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ξεσηκώθηκαν οι δωρητές των Δημοκρατικών - Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Μπάιντεν για τις προεδρικές εκλογές με αυτήν την εικόνα

Στο ντιμπέιτ με τον Τραμπ ο Μπάινετν σκόνταψε απάντησε λανθασμένα και στο τέλος αποχώρησε με την βοήθεια της συζύγου του Οι εκπρόσωποι του Δ...

Στο ντιμπέιτ με τον Τραμπ ο Μπάινετν σκόνταψε απάντησε λανθασμένα και στο τέλος αποχώρησε με την βοήθεια της συζύγου του

Οι εκπρόσωποι του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, μετά τις ανεπιτυχείς εκλογικές εμφανίσεις του νυν προέδρου και υποψήφιου για την νέα προεδρία Τζο Μπάιντεν, άρχισαν να είναι πιο έντονες σε ότι αφορά την αντικατάσταση του γράφει το Politico, ενώ η δυσαρέσκεια που τους προβληματίζει έρχεται από τους πλούσιους δωρητές του κόμματος που θέτουν όπως φαίνεται νέα ροτα.


«Οι Δημοκρατικοί φέρονται να είναι τόσο πανικοβλημένοι από την κακή απόδοση του Τζο Μπάιντεν, που ορισμένοι συζητούν ενεργά αυτό που κάποτε ήταν ανείπωτο, δηλαδή την αντικατάστασή του», ανέφερε το περιοδικό.

Αυτό το είχαμε αναφέρει σε άρθρο με τίτλο Αμερικανός δημοσιογράφος: Περίπτωση αντικατάστασης του Μπάιντεν στις εκλογές, στο οποίο αναφέρονταν ότι ο Αμερικανός δημοσιογράφος Σέιμουρ Χερς (Seymour Hersh), δημοσίευσε υλικό στο οποίο έθιξε το θέμα της Ουκρανίας και των προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρει ΜΜΕ.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ουσιαστικά, υπάρχει ρεύμα στους δημοκρατικούς για πιθανή αλλαγή του Τ.Μπάιντεν ως υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, (λόγω μεγάλης ηλικίας, ενώ η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι υπάρχει μπλοκ πολιτικών που θέλουν να τελειώνει ο πόλεμος στην Ουκρανία, αφού στοιχίζει πανάκριβα στην αμερικανική οικονομία).    

Το πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και ήταν κόλαφος για τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ

Το CNN, επικαλούμενο πηγές του, ανέφερε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ κατεβλήθη από πανικό, μετά την ομιλία του Μπάιντεν.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι ένας σύμβουλος των Δημοκρατικών, είχε λάβει πολλά μηνύματα «που θύμιζαν  καταστροφή» από βασικούς δωρητές.

Οι δωρητές επιμένουν ότι το κόμμα πρέπει με κάποιο τρόπο να λύσει αυτό το ζήτημα

Ταυτόχρονα, ο σύμβουλος παραδέχτηκε ότι λίγα μπορούν να γίνουν εκτός εάν ο ίδιος ο Μπάιντεν αποφασίσει να αρνηθεί να συμμετάσχει στις εκλογές.

Άλλοι ειδικοί κοντά στους τρεις πιθανούς υποψηφίους δήλωσαν ότι “βομβαρδίστηκαν” με μηνύματα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Μπάιντεν και Τραμπ.

Ένας από αυτούς σημείωσε ότι έχει λάβει αιτήματα να προτείνει εναλλακτικό  υποψήφιο στην θέση του Μπάιντεν, με το όνομα αυτού του πολιτικού να μην αναφέρεται.

Σύμφωνα με το Politico, ένας από τους μεγάλους δωρητές και ένας υποστηρικτής του Μπάιντεν είπε ότι είναι καιρός ο πρόεδρος των ΗΠΑ να τερματίσει την εκστρατεία του.

Ο ανώνυμος δωρητής χαρακτήρισε την ομιλία του Μπάιντεν «τη χειρότερη που έχει δει ποτέ» και είπε ότι ήταν τόσο «κακή που κανείς δεν θα δώσει σημασία στα ψέματα του Τραμπ».


«Ο Μπάιντεν θα πρέπει να αποχωρήσει (από την εκλογική κούρσα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό», αναφέρει το μήνυμα κειμένου του χορηγού.

Το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, στο οποίο ο Μπάιντεν θα προταθεί ως υποψήφιος για την προεδρία. Θεωρητικά, μια πολιτική ένωση θα μπορούσε να αλλάξει πορεία και να προτείνει άλλο πρόσωπο.

Ο δημοσιογράφος Σέιμουρ Χέρς είπε ότι ο σημερινός πρόεδρος θα μπορούσε να αντικατασταθεί στην εκλογική κούρσα εάν χάσει το πρώτο ντιμπέιτ από τον Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Μπάιντεν σκόνταψε, μίλησε λάθος και στο τέλος δεν κατάφερε να φύγει από τη σκηνή χωρίς τη βοήθεια της συζύγου του, (δηλαδή τι άλλο να κάνει για να τον αλλάξουν).


pentapostagma.gr