GRID_STYLE
FALSE
TRUE
Wednesday, April 2

Pages

Classic Header

Breaking News:

Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης με Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή την αποκάλυψη της μονταζιέρας για τα Τέμπη

Στο ναδίρ οι σχέσεις των δυο πρώην στενών συμμάχων Στα άκρα  οδηγείται η σύγκρουση κυβέρνησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ύστερα από τις αποκαλύ...

Στο ναδίρ οι σχέσεις των δυο πρώην στενών συμμάχων

Στα άκρα  οδηγείται η σύγκρουση κυβέρνησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ύστερα από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας το «Βήμα της Κυριακής», για την μονταζιέρα των Τεμπών, της αλλοίωσης δηλαδή των συνομιλιών  του σταθμάρχη της Λάρισας, λίγες ώρες μετά την τραγωδία προκειμένου να αποσοβηθούν οι κυβερνητικές ευθύνες που στοίχισε τη ζωή σε 57 νέους ανθρώπους.

Έτσι μετά την ανακοίνωση του  κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για το δημοσίευμα του «Βήματος»  ο οποίος δήλωσε ότι  αποτελεί «δημοσιογραφική κηλίδα στην ιστορία της εφημερίδας» καθώς και ότι, μέσω αυτού, «προβάλλονται σενάρια συνωμοσίας γύρω από τα αίτια της τραγωδίας των Τεμπών» η Alter Ego Media συμφερόντων  Βαγγέλη Μαρινάκη προχώρησε σε μια σκληρή ανακοίνωση.

Η Alter Ego Media, μέσω ανακοίνωσης αναφέρει ότι «τα μέσα ενημέρωσης της AlterEgoMedia, θα συνεχίσουν με επιμονή, υπομονή, και επαγγελματική επάρκεια να λειτουργούν σε αμιγώς δεοντολογικό πλαίσιο».

Η ανακοίνωση της Alter Ego Media

«Η αδυναμία της κυβέρνησης να αναγνωρίσει τη βαθιά πληγή που έχει αφήσει στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας, το έγκλημα των Τεμπών, την οδηγεί σε τραγικά αδιέξοδα και πρωτοφανείς αλχημείες.

Αντί να επικροτεί τον αδέσμευτο, αντικειμενικό, ανεξάρτητο, Τύπο ο οποίος προσπαθεί επί ένα χρόνο τώρα, να διαλύσει το πέπλο αδιαφάνειας που καλύπτει το έγκλημα, ώστε να πέσει φως στα πραγματικά περιστατικά που οδήγησαν στην τραγωδία, βλέπει παντού φαντάσματα για «οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» τα οποία δήθεν συνωμοτούν προκειμένου να την φθείρουν και να την καταστήσουν όμηρό τους.

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν. Θα συνιστούσαμε καλόπιστα στην κυβέρνηση αντί να μετέρχεται εκφράσεις που παραπέμπουν ευθέως στο επιτελικό παρακράτος, να συμβάλλει αποφασιστικά στη διευκόλυνση της Δικαιοσύνης να εντοπίσει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του δυστυχήματος.

Τα μέσα ενημέρωσης της AlterEgoMedia, θα συνεχίσουν με επιμονή, υπομονή, και επαγγελματική επάρκεια να λειτουργούν σε αμιγώς δεοντολογικό πλαίσιο, κόντρα στις κυβερνητικές πρακτικές που οδήγησαν τη χώρα στην 107η θέση παγκοσμίως, από άποψη ελευθεριών του Τύπου».


πηγη

ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟΝ Γ....

Η Ουγγαρία σχεδιάζει αφαίρεση υπηκοότητας από πολίτες με διπ...

Δικηγόρος οικογένειας Ν.Πλακιά κατά Κ.Λακαφώση και Β.Κοκοτσά...

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Βαλ Κίλμε...

Η είδηση για τον βασιλιά που ακούστηκε σαν…πρωταπριλιάτικο α...

Η Ρωσία απέρριψε το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ

Ταξχος (ε.α.) Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Η Μάχη στο Ύψωμα 731- ...

Μπλόκο Φλωρίδη στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια ανδρών να αποκτούν π...

Το Κυπριακό είναι… κατοχικά οδοφράγματα, αποναρκοθέτηση, φωτ...

Σε συναγερμό οι πυραυλικές δυνάμεις του Ιράν - ΗΠΑ-Ισραήλ έτ...

Οι Γυναίκες στον Αγώνα της ΕΟΚΑ

Καταδίκη ΗΠΑ της απόφασης αποκλεισμού της Μ.Λεπέν: «Στην Ευρ...

Ο αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α 1955-1959, «για Ένωση και μόνον Ένωση»,...

Γιατί η Ρωσία δεν μπορεί να καταγάγει μία αποφασιστική νίκη ...

Πώς το σύστημα των Βρυξελλών εργαλειοποιεί την Δικαιοσύνη στ...