GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πήλιο: Αυτό είναι το ζευγάρι νεόνυμφων Αυστριακών που αγνοείτο – Το σπίτι τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Στο «φως» της δημοσιότητας, δόθηκε φωτογραφία από το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών που αγνοείτο, όταν τα νερά από την κακοκαιρία Daniel παρέσ...

Στο «φως» της δημοσιότητας, δόθηκε φωτογραφία από το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών που αγνοείτο, όταν τα νερά από την κακοκαιρία Daniel παρέσυραν το σπίτι που έμεναν στα Ποτιστικά Πηλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φίλιπ και η Μικαέλα, όταν ξέσπασε η καταιγίδα προτίμησαν να παραμείνουν στο σπίτι που νοίκιαζαν θεωρώντας ότι εκεί θα είναι πιο ασφαλείς.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 24 Αυγούστου, με περίπου 40 άτομα, φίλους και συγγενείς που ταξίδεψαν στο Πήλιο.

Εκείνη ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα κατεβαίνοντας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς εκπροσωπώντας τη χώρα της.

Εκείνος προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακός δημιουργός, έχει αποτυπώσει την αγάπη του για τη χώρα μας σε πολλά από τα έργα του. Όπως σε αυτήν την τρισδιάστατη εικόνα που έχει εμπνευστεί από παραλία της Ελλάδας.

To καλοκαίρι του 2020 το ζευγάρι είχε βρεθεί ξανά στα Ποτιστικά του Πηλίου.

«Να είσαι γάτα και να κοιμάσαι στον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας» έγραφε ο Φίλιπ στο Twitter, φωτογραφίες από το συγκρότημα εξοχικών στο οποίο έμεναν και φέτος, πριν η φονική κακοκαιρία έρθει να σαρώσει τα πάντα.

πηγη