GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Με 60 (!) σφαίρες τους «γάζωσαν» στην Αρτέμιδα: Με γαλλικά διαβατήρια και χωρίς όπλα οι νεκροί – Τα πρώτα ευρήματα

Οι μαρτυρίες των κατοίκων είναι αντιφατικές - Άγνωστη ακόμη η καταγωγή των δολοφονημένων Άγνωστη παραμένει ακόμη η ταυτότητα των έξι ατόμων ...

Οι μαρτυρίες των κατοίκων είναι αντιφατικές - Άγνωστη ακόμη η καταγωγή των δολοφονημένων

Άγνωστη παραμένει ακόμη η ταυτότητα των έξι ατόμων που δολοφονήθηκαν στη Λούτσα το απόγευμα της Δευτέρας, με τις έρευνες για να συλληφθούν οι δράσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Στο σημείο της άγριας δολοφονίας βρέθηκαν 60 (!) κάλυκες, οι οποίοι προέρχονται από τουλάχιστον τρία 9άρια πιστόλια, ενώ οι αρχές πιστεύουν ότι πίσω βρίσκεται διακίνηση ναρκωτικών ή ίσως και παράνομων μεταναστών.

Τα πέντε από τα έξι θύματα επέβαιναν σε παλιό μπλε αυτοκίνητο που «φορούσε» ψεύτικες γερμανικές πινακίδες και το έκτο βρέθηκε έξω από αυτό, πιθανότατα προσπαθώντας να διαφύγει.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν όπλα (πιθανότατα τα άρπαξαν τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας). Παράλληλα, βρέθηκαν κάποια γαλλικά έγγραφα με τουρκικά ονόματα που όμως θεωρούνται πλαστά. 

Οι αρχές πιστεύουν πως οι νεκροί ήταν κουρδικής αλβανικής ή και βουλγαρικής  και θεωρείται πιθανό να μην διέμεναν στη χώρα μας, αλλά να έφθασαν για το μεγάλο ραντεβού.

Να σημειώσουμε εδώ ότι μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νεκροί που βρέθηκαν έξω από το αυτοκίνητο, πιθανότατα ανήκαν στην αντίπαλη φατρία.

Από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης με δακτυλικά αποτυπώματα και DNA που θα αποκαλύψει τις ταυτότητες των θυμάτων και την ποινική τους ιστορία.

Τι εξετάζουν οι αρχές

Η εικόνα των έξι ανδρών, που πιθανότατα ήταν στοιβαγμένοι σε ένα μπλε αυτοκίνητο, δείχνει ότι πήγαν να εκτελέσουν συγκεκριμένη αποστολή. Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση, εκτιμούν πως είχαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους με κάποια αντίπαλη ομάδα και κάτι έγινε εκεί, με αποτέλεσμα να τους γαζώσουν. Ένα ακόμη σενάριο που εξετάζεται είναι κάποιοι να τους έστησαν ενέδρα θανάτου και να τους εκτέλεσαν πριν καν προλάβουν να αντιδράσουν.

Οι μαρτυρίες των κατοίκων είναι αντιφατικές, καθώς κάποιοι μίλησαν για καταιγισμό πυρών και κάποιοι για τσακωμό πριν γίνει η δολοφονία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση ψάχνουν όλα τα βίντεο από τους γύρω δρόμους για να έχουν κάποιο στοιχείο για τους δολοφόνους.

Μάλιστα, έχουν ζητήσει από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας όλα τα στίγματα των κινητών που εξέπεμπαν χθες στις 18:00 από το σημείο αλλά και τις μετέπειτα κινήσεις τους και ψάχνουν στα υπόγεια κανάλια των φυλακών, αν η εντολή για τη μαφιόζικη εκτέλεση θανάτου δόθηκε μέσα από συγκεκριμένο κελί με φόντο υποθέσεις ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο σοκ:




πηγη