GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

H NEA TAΞH - Έλληνες… Κοιτάξτε τον ΄Ηλιο…!!!

Αθήνα 08η Ιουλίου 2023                 Έλληνες… Κοιτάξτε τον ΄Ηλιο…!!!           Με την τιτάνια επιχείρηση της παντοκρατορίας του δικτυακού ...


Αθήνα 08η Ιουλίου 2023
               
Έλληνες… Κοιτάξτε τον ΄Ηλιο…!!!

          Με την τιτάνια επιχείρηση της παντοκρατορίας του δικτυακού διαπλεκόμενου οικονομικού και μιντιακού συμπλέγματος που νέμεται ουσιαστικά αμισθί δημόσιες συχνότητες, μέσα σε όλον αυτόν τον ζοφερό πολτό της επί εικοσιτετραώρου πλύσεως εγκεφάλου μια αποχαυνωμένης κοινωνίας, δια των Μέσων Μαζικής Εθνοαποδομήσεως, πίσω απ’ όλα αυτά τα ατοπήματα της εβραιομασονίας, της Singular Logic, της χειραγώγησης από την «Ομάδα Χόρχε» και του λοιπού σκοταδιστικού συφερτού, η Νέα Δημοκρατία πέρασε το ιδεολογικό της αφήγημα γεγονός που αποτελεί αιτία δακρύων αφού το μακάβριο νέο για το μέλλον της χώρας έχει απλωθεί σαν μαύρος ιστός αράχνης σε όλη την κοινωνία αντικαθιστώντας τον Άνακτα Μονάρχη με τον Πρωθυπουργό Μονάρχη που, ως δείγμα υποταγής του στον Σατανά, αντί να ενσκήψει στην πραγματικότητα του υπαρξιακού προβλήματος της χώρας, παραδόθηκε στους κοριούς και στο σύνδρομο της ιδεοληψίας του θεωρώντας ότι ο Λαός είναι κοπάδι και αυτός ο κατάλληλος βοσκός που θα τον οδηγήσει στο ελλοχεύον χάος, προκειμένου να υλοποιήσει, ως τυφλό όργανο, τον προαποφασισμένο στόχο και τις εντολές της δαιμονοκίνητης Νέας Τάξης Πραγμάτων που ελέγχει πλήρως και απόλυτα το ελληνικό πολιτικό σύστημα εξουσίας.

          Και από το στάδιο του θρήνου περάσαμε σε εκείνο της οργής αναμεμειγμένης με αηδία. Μία τέτοια παραποίησις στοιχείων καταδεικνύει δόλο βαρύτατον, που στόχο έχει να μειώσει τους «κραδασμοὺς» που προκαλεί ο θρίαμβος του παραλογισμού. Η Ελλάδα βάφτηκε μπλε. Η κόκκινη από το αίμα των παιδιών Λάρισα μπλε. Η καμένη Εύβοια έβαψε τα δέντρα της μπλε. Οι Σέρρες, πατρίδα του βουτηγμένου στο αίμα ηθικού αυτουργού, μπλε! Ο χάρτης της Ελλάδας φαντάζει εφιαλτικός, σαν ένα σμήνος από γαλάζιες ακρίδες που ενέσκηψαν στον δύσμοιρο τόπο και τον λυμαίνονται, με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο! Μετά τον θρήνο για την αποκάλυψη της ασύλληπτης κατάντιας τώρα ενταφιάζεται οριστικά η «αντιμνημονιακή» πολιτική από τα τσιράκια των «ιδιοκτητών» της χώρας που πολιτεύονται με υπερφίαλες και πλαστές διακηρύξεις την ώρα που η χώρα αλλάζει χέρια σε ένα πάρτι των ξένων με τα ακίνητα! Τα ευνοημένα από τις πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη όρνεα του τραπεζικού συστήματος που τους χαρίζονται τομείς ολόκληροι στην «αγορά», σαρώνοντας ό,τι έχει απομείνει όρθιο από το κοινωνικό κράτος, ετοιμάζονται να σκυλεύσουν την περιουσία των «κόκκινων» δανειοληπτών που με την βούλα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου μεταβιβάστηκε με σκοτεινές διαδικασίες σε κοράκια funds σκοτεινών συμφερόντων, «στο όνομα του ελληνικού λαού» και έναντι πενιχρού ανταλλάγματος και όλη η χώρα βρίσκεται σε πλιάτσικο με εκατοντάδες ακίνητα από άκρη σε άκρη να βγαίνουν στο σφυρί ως λεία των λυσσασμένων λύκων της εξουσίας, ντόπιας και ξένης. Ένα Προτεκτοράτο, μιά Χώρα-αποικία που όλα πωλούνται. Λιμάνια, εγκαταστάσεις, αεροδρόμια, νησάκια, παραλίες, συνειδήσεις. Όλα πλέον είναι εμπορεύματα.

          Το παρόν προσκλητήριο απευθύνεται στον λοβοτομημένο όχλο που πάσχει από ψυχοπνευματική πανούκλα και επιμένει να κλείνει τα μάτια, τα αυτιά και την λογική του και δεν θέλει να του μιλάνε:

για την εξαίρετη Συμφωνία των Πρεσπών– για το «Oruç Reis» που παρασέρνεται από τον άνεμο– για την ιδιοκτησιακή αντίληψη για την εξουσία χωρίς όρους, όρια και ηθική– για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας– για την ακρίβεια και ότι προτιμούν να ζουν με κουπόνια– για το ακριβό ρεύμα– για την ακριβή βενζίνη –για το ιδιωτικό νερό– για την ιδιωτικοποίηση της υγείας– για την ιδιωτική παιδεία– για την πανεπιστημιακή αστυνομία και τα κενά από φοιτητές πανεπιστημιακά τμήματα– για την βία και καταστολή στους δρόμους– για την παραβίαση κάθε έννοιας δημοκρατίας και ελευθερίας της ιδιωτικής ζωής– για τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα που καταπατήθηκαν βάναυσα από το υγειοναζιστικό καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε παγκόσμια – για την εκτόξευση των θανάτων από την ευφημιστικά αποκαλούμενη πανδημία Covid-19 και την εμβολιαστική καλοστημένη και μεθοδευμένη ιατρική εξαπάτηση του ελληνικού λαού που οργανώθηκε από μιά δράκα διαπλεκόμενων και ακαταδίωκτων (τηλε)επιστημόνων εμβολιομανών λοιμωξιολόγων– για την θλιβερή και αυταρχική στάση της Διοικούσας Εκκλησίας της Ελλάδας και την άξια χλευασμού δήλωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρίου Ιερωνύμου: «Εδώ είναι το εμβόλιο, εκεί είναι ο τάφος. Διάλεξε και πάρε» – για την αισχροκέρδεια και το μοίρασμα των κερδών στους νταβαντζήδες και όχι στον λαό– για την ανυπαρξία του κράτους δικαίου– για την βαθιά διάβρωση της δημόσιας ζωής– για την ανάπηρη Δημοκρατία της «μεταπολίτευσης» που έχει μετατραπεί σε ένα κυβερνητικό σύστημα υποδουλωμένο στα ξένα συμφέροντα και τις ξένες δυνάμεις – για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα εξουσίας– για τα παράνομα και επαίσχυντα Μνημόνια – για την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας και της αφαίρεσης ακόμα και της τυπικής υπόστασης του κράτους– για το κουρέλιασμα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της προσωπικής ελευθερίας– για τον ζυγό της ηλεκτρονικής επιτήρησης και τον εκούσιο εγκλεισμό του στην αόρατη ψηφιακή φυλακή του «Ενιαίου Αριθμού του Πολίτη»– για την παραπομπή των ελληνοτουρκικών διαφορών στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, θέτοντας σε διαπραγμάτευση τις παράλογες τουρκικές αξιώσεις και διεκδικήσεις– για την εθνική κυριαρχία και τα αδιαπραγμάτευτα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας– για την διάσωση της Ελληνικότητας του Αιγαίου από τον κίνδυνο του εκτουρκισμού και από την δολερή παγίδα της οικονομικής συνεκμετάλλευσης– για την κατεδάφιση των πνευματικών και ηθικών αξιών του Έθνους και της Ορθοδοξίας– για την ανικανότητα και τις παθογένειες του άθλιου κομματικού κράτους που έχει προκαλέσει συμφορές και δεινά εις βάρος του Ελληνικού λαού.

          Όταν οι επιθέσεις αυτές πυκνώσουν και γίνουν ακόμα πιό χυδαίες, θα γίνει αντιληπτό το κράτος δολοφόνος που σκοτώνει τα παιδιά του. Και ξέρετε ..ε; Όταν αδειάζει η κοιλιά του παιδιού σου τότε αδειάζει και το δικό σου κεφάλι και μοιραίως οδηγείσαι σε εγκελαδικό ξεσηκωμό. Στο πλαίσιο της θεώρησης της Γαλλικής επανάστασης, ως διαρκούς κοινωνικού και πολιτικού εμφυλίου πολέμου, καταδεικνύεται ότι η ανάγκη για ψωμί κίνησε τις μυλόπετρες που συνέθλιψαν την, αιώνες ελέω Θεού, εξουσία.

          Σήμερα, αν και βιώνουμε μιά μεγάλη εθνική τραγωδία, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι δική μας ευθύνη. Η «προσωπική» μας ευθύνη είναι να μείνει η κοινωνία όρθια, να υπάρξει αντίσταση. Είναι καιρός για νέους αγώνες σε ένα Πανεθνικό Παλλαϊκό Μέτωπο σωτηρίας του λαού και του τόπου που θα προκαλέσει τρόμο στους αντιπάλους μας. Η Νέμεσις θα είναι αμείλικτη. Τώρα είναι ώρα για να στηθούν αναχώματα στην επερχόμενη λαίλαπα της Νέας Εποχής. Μπορούμε να φράξουμε τον δρόμο προς την ασυδοσία.

          Εμείς δὲν χρειαζόμαστε εχθρούς! Έχουμε Εφιάλτες! Όσοι δὲν υπηρετούν τὴν Πατρίδα, είναι εχθροί της! Υπάρχει άραγε μία Μέγα-εγκληματική οργάνωση, η οποία «παρακάμπτει» το κράτος, στην οποία εμπλέκονται πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας, Έλληνες ή ξένοι και η οποία θεωρεί τους Έλληνες πολίτες αναλώσιμους;

          Λαοί που δεν αγωνίστηκαν και δεν πέτυχαν μόνοι την απελευθέρωσή τους δύσκολα βρίσκουν αυτόνομο βηματισμό  στον δρόμο της ιστορίας. Και ποιός θα παραδώσει την Πατρίδα αλώβητη στα παιδιά μας; Και ποιός θα ματώσει γι’ αυτήν;

          Ένα μονάχα βήμα μπορεί να σε στείλει στο φώς που αποζητάς και να σε λευτερώσει ή και να σε ρίξει στα σκοτάδια που οι βιαστές της λογικής, οι άρπαγες και υποχθόνιοι ετοίμαζαν χρόνια τώρα. Κάνε το βήμα αυτό, για να σταθείς στα πόδια σου. Να σηκωθείς όρθιος και να τρέξεις, να απαιτήσεις να πάρεις πίσω όλα εκείνα που σου πήραν οι δαίμονες ετούτοι. Ένα βήμα. Αρκεί ένα δικό σου βήμα… Τόσο χρειάζεται για να κινήσουμε να ξαναβρούμε το χαμόγελό μας, να ξαναβρούμε τα ιδανικά μας, να ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Μόνο ένα βήμα μας χωρίζει από τον θάνατό μας, μόνο ένα βήμα μας ξαναδίνει την ζωή που μας έκλεψαν… Μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα κόβοντας με το σπαθί τον γόρδιο δεσμό της ξένης εξάρτησης, για να οδηγηθεί η χώρα στην απόλυτη ανεξαρτησία, στην απόλυτη ελευθερία και στην απόλυτη παλλαϊκή εξουσία. Και από εκεί στην εθνική αναγέννηση που θα λάμψει και θα φωτίσει όλη την ανθρωπότητα!

Ξυπνήστε! Έρχεται δικτατορία. Ας πάρουμε μέτρα, αλλά προς τούτο: «Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία».

Καλή συνείδηση φίλοι μας.


Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      Μιχαήλ Γιανναρόπουλος

210 3250220        6944325056       6906888418


.