GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τα εμετικά σκίτσα που προωθούν την παιδοφιλία

Η κόντρα του Ηλία Κυριαζή με τον Μάνο Γρυπάρη, γιατί ο δεύτερος... προωθούσε την παραδοσιακή οικογένεια «Σεισμό» στα social media έχουν προκ...

Η κόντρα του Ηλία Κυριαζή με τον Μάνο Γρυπάρη, γιατί ο δεύτερος... προωθούσε την παραδοσιακή οικογένεια

«Σεισμό» στα social media έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες τα σκίτσα του σκιτσογράφου Ηλία Κυριαζή, τα οποία προωθούν την παιδοφιλία και την αιμομιξία. 

Χαμός έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο με τα σκίτσα του Ηλία Κυριαζή, καθώς όπως λένε, τα σκίτσα του απεικονίζουν σκηνές οι οποίες παραπέμπουν ή προβάλλουν ευθέως την παιδοφιλία και την αιμομιξία, τα οποία διακινούνται κατά κόρον τις τελευταίες ώρες σε twitter και tiktok.

Μάλιστα, σύμφωνα με το protothema, για την υπόθεση ο αρμόδιος εισαγγελέας μετά από προανακριτικό έλεγχο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διέταξε περαιτέρω έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν ποινικές ευθύνες των εμπλεκομένων και εάν προκύπτει το αδίκημα της διακίνησης πορνογραφικού υλικού ακόμα και το ενδεχόμενο αποκόμισης κέρδους από αυτή. Σημειώνεται πως για τα εν λόγω σκίτσα ο Ηλίας Κυριαζής έχει τοποθετηθεί με συνέντευξή του στο news247.gr, λέγοντας πως τα εν λόγω σκίτσα που έχουν δημιουργηθεί πριν από 19 χρόνια τα έχει αποκηρύξει.

Ο σκιτσογράφος, λόγω της οργής που ξέσπασε και τα σχόλια που έγιναν για τον ίδιο και τα σκίτσα του, αποκάλεσε φασίστες όσους πήγαν αντίθετα με αυτά.

Σ’ αυτές τις αθλιότητες φυσικά απάντησαν και δεκάδες «αριστεροί» χρήστες οι οποίοι του άσκησαν σφοδρή κριτική και τον προειδοποιούν ότι θα πάθει «ότι έπαθαν και οι φασίστες στην Ελλάδα».

πηγη