GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μάικ Πομπέο: Ο Πρόεδρος Τραμπ είχε απόρρητα έγγραφα εκεί που δεν έπρεπε να τα έχει

Ο Μάικ Πομπέο, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επί Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι ο τρόπος με τον οποίο ο πρώην πρόεδρος αποθήκευε απόρρητα ...


Ο Μάικ Πομπέο, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επί Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι ο τρόπος με τον οποίο ο πρώην πρόεδρος αποθήκευε απόρρητα έγγραφα μετά την αποχώρησή του από την εξουσία ήταν «λανθασμένος».

Σε συνέντευξή του στο Fox News, ο Πομπέο είπε:

«Εάν οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί, και υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι είναι, ο Πρόεδρος Τραμπ είχε απόρρητα έγγραφα εκεί που δεν έπρεπε να τα έχει και, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να τα επιστρέψει, επέλεξε να μην το κάνει για οποιονδήποτε λόγο».

Είπε ότι είχε χειριστεί «χιλιάδες και χιλιάδες» απόρρητα έγγραφα κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Κογκρέσο και ως διευθυντής της CIA, καθώς και ενώ υπηρετούσε ως υπουργός Εξωτερικών.

Επίσης πρόσθεσε:

«Υποθέτω ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθη και να οδηγηθούμε στο λάθος μέρος, αλλά όταν κάποιος το εντοπίσει, πρέπει να τα παραδώσει. Άρα, αυτό δεν συνάδει με την προστασία των στρατιωτών, των ναυτών, των αεροσκαφών και των πεζοναυτών της Αμερικής και αν οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί, αυτά ήταν αρκετά σοβαρά, σημαντικά έγγραφα. Άρα αυτό είναι λάθος».


ΠΗΓΗ