«Η γνώση της είναι επικίνδυνη για ένα καθεστώς» Ο σύμβουλος του Kλάους Σβαμπ, Προέδρου του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Γιούβαλ Χαράρι ...
«Η γνώση της είναι επικίνδυνη για ένα καθεστώς»
Ο σύμβουλος του Kλάους Σβαμπ, Προέδρου του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Γιούβαλ Χαράρι και συνομιλητής του Έλληνα πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη όπως και του Κ.Πιερρακάκη, δήλωσε ότι η «Ιστορία είναι επικίνδυνη» και όταν είναι ενοχλητική απαγορεύεται να διδαχθεί.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει επιβάλει παγκοσμίως την ατζέντα του στην διδαχή της Ιστορίας και έχει επιβάλει σε κυβερνήσεις να «αποσύρουν» πολλά κομμάτια της από την εκπαίδευση επειδή εμποδίζουν την εξάπλωση της διεθνιστική προπαγάνδας του «Great Reset».
«Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» για να εφαρμοστεί πρέπει να υπάρχουν ασθενείς εθνικές συνειδήσεις.
«Ποτέ δεν άκουσα για κάποιο καθεστώς, κάποια κυβέρνηση, που απαγόρευσε στα σχολεία να διδάσκουν μαθηματικά ή φυσική. Αλλά η Ιστορία είναι επικίνδυνη.
Έτσι βλέπετε ότι σε πολλά μέρη είτε είναι εντελώς απαγορευμένο να διδάσκεις ιστορία ή τουλάχιστον ορισμένα κομμάτια της ιστορίας είναι ταμπού.
Επειδή είναι επικίνδυνη. Επειδή αν μάθετε ιστορία, μπορείτε να κάνετε τον κόσμο να ρωτήσει ορισμένα πολύ επικίνδυνα ερωτήματα. Εννοώ επικίνδυνα από την οπτική γωνία του καθεστώτος. Και φυσικά αυτή δεν είναι πανάκεια».
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερακάκης από το βήμα της Βουλής το καλοκαίρι που πέρασε, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον περιβόητο Γιούβαλ Χαράρι, εκ των στενότερων συνεργατών του Κλάους Σβάαμπ, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (The Great Reset).
Ο Γιούβαλ Χαράρι είναι ο άνθρωπος ο οποίος είπε πως «Ο Χριστός είναι ένα ψέμα» (χαρακτήρισε μάλιστα όλη την Ιστορία Του ως «fake news»).
Yπενθυμίζεται ότι με ευρεία πλειοψηφία επί του συνόλου, επί της αρχής και επί των περισσότερων άρθρων, υπερψηφίστηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Αναδυόμενες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις».
πηγη