GRID_STYLE
FALSE
TRUE
Tuesday, March 18

Pages

Classic Header

Breaking News:

Ο βιασμός της Αλήθειας!

«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς» , δίδαξε ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, δείχνοντας έτσι τη οδό της απόκτησης της ...


«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς», δίδαξε ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, δείχνοντας έτσι τη οδό της απόκτησης της ελευθερίας μας.

Τι είναι όμως Αλήθεια;  

Αλήθεια είναι το καθετί που είναι ορθό, που συμφωνεί με την πραγματικότητα, καθετί που μπορεί να επαληθευτεί πειραματικά ή να ελεγχθεί με τη λογική και την εμπειρία, με αξιόπιστα δεδομένα.

Και επιπλέον είναι η απουσία ψεύδους ή άλλης σκόπιμης αλλοίωσης της πραγματικότητας.

Επομένως η έννοια της Αλήθειας είναι επιστημονικά σαφής και δεν επιδέχεται παρερμηνειών! 

Πώς βρίσκουμε την Αλήθεια; 

Για τους αληθινούς Χριστιανούς, Αλήθεια είναι Αυτός ο ίδιος ο Χριστός, δηλαδή ο αληθινός Θεός, και αυτό αντικατοπτρίζεται σε όλα όσα δίδαξε και έπραξε! 

Επιστημονικά, κατά την Σωκρατική λογική, η Αλήθεια αποκτάται με το διάλογο, την λεγόμενη Διαλεκτική των αρχαίων προγόνων μας.

Η Διαλεκτική είναι η τέχνη εξεύρεσης της αλήθειας και προέρχεται από την ελληνική λέξη «διαλέγομαι», που σημαίνει «διεξάγω συζήτηση».

Ο Σωκράτης δίδασκε ότι η Διαλεκτική είναι η ειλικρινής έρευνα, μέσω συζήτησης, ερωτήσεων-απαντήσεων και σύγκρουσης αντιθέτων απόψεων, με στόχο την αλήθεια. 

Τι γίνεται στον κόσμο σήμερα; 

Σε ένα ιδανικό κόσμο θα υπήρχε διάλογος και αντιπαράθεση απόψεων με σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας για κάθε θέμα.

Στον σημερινό μας κόσμο, που κάθε άλλο παρά ιδανικός είναι, οι άνθρωποι επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους άποψη και να επικρατήσουν, άσχετα με το ποια είναι η αλήθεια.

Έτσι η Αλήθεια βιάζεται, λοιδορείται και διαστρέφεται καθημερινά σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής. 

Ποτέ δεν την βλέπουμε στην πραγματική της λάμψη. 

Σερβίρεται συνεχώς είτε τελείως αποσιωπημένη, είτε μισή, είτε παραμορφωμένη, αναμεμειγμένη με ψεύδος.

Ειδικότερα τα δύο τελευταία χρόνια, ο βιασμός της Αλήθειας έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μια διεθνιστική πολιτικο-οικονομική ελίτ, που νομίζει ότι κατέχει θεϊκή εξουσία, εργαλειοποιώντας εμετικά την  λεγόμενη «πανδημία» του κορωνοϊού, προσπαθεί να ελέγξει τον παγκόσμιο πληθυσμό για να επιβάλλει μια παγκόσμια αυταρχική διακυβέρνηση. 

Η ελίτ αυτή, χρησιμοποιώντας ένα άκρως ολοκληρωτικό φασιστικό τρόπο και έχοντας υποδουλώσει απόλυτα τα πανίσχυρα ΜΜΕ παγκοσμίως, δεν επιτρέπει κανένα διάλογο, έτσι ώστε με την ανταλλαγή των απόψεων να βγάλουμε αληθή συμπεράσματα για αυτά που συμβαίνουν και έχουν παραλύσει τον κόσμο ολόκληρο, αλλάζοντας άρδην τη ζωή των ανθρώπων.

Αντιθέτως, επικρατούν, αφενός μια άνευ προηγουμένου λογοκρισία στον γραπτό και προφορικό λόγο, αφετέρου απόλυτα μονόπλευρες προ-αποφασισμένες θέσεις, αυτών των συστημικών κυβερνήσεων και των διεθνών-κρατικών οργανισμών, χωρίς να γίνεται αποδεκτή καμία απολύτως άλλη άποψη.

Όλα τα καλοπληρωμένα συστημικά ΜΜΕ, αποκλείουν κάθε διάλογο, αντιπαράθεση και ανταλλαγή απόψεων, δείχνοντας εμπιστοσύνη αποκλειστικά και μόνο σε μια ομάδα επίλεκτων «ειδικών».

Εδώ να σημειωθεί ότι για αυτούς τους «ειδικούς» θεσμοθετήθηκε προκλητικά το ακαταδίωκτο και η ασυλία τους, ενώ αντιθέτως σε πολλές περιπτώσεις, ποινικοποιήθηκε η αντίθετη άποψη, αυτή δηλαδή που αμφισβητεί έστω και κατ’ ελάχιστον το αφήγημα της «πανδημίας». 

Γιατί άραγε φοβούνται και αποφεύγουν το διάλογο και την αντιπαράθεση θέσεων και απόψεων;  

Είναι φανερό! Γιατί φοβούνται την Αλήθεια! 

Γιατί άραγε φοβούνται την Αλήθεια; 

Είναι σαφές! Γιατί η Αλήθεια είναι φως, η Αλήθεια είναι σκληρή, η Αλήθεια είναι ρομφαία, η Αλήθεια είναι αμείλικτη!  

Όσοι λοιπόν συστημικοί μιλούν για «ελευθερία», αν τολμούν, ας κάνουν σημαία τους την Αλήθεια.

Μόνο τότε θα έχουν δικαίωμα να μιλούν για τα πανανθρώπινα αγαθά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας! 

Εμείς βροντοφωνάζουμε: Σταματήστε τον βιασμό της  Αλήθειας!

Νίκος Ταμουρίδης 

Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ



.


Η Γερμανία εξοπλίζεται ξανά: Εγκρίθηκε σχέδιο ύψους 500 δισ....

Βόμβα από Α. Συρίγο: Θα στείλει η Τουρκία ειρηνευτικές δυνάμ...

Ολοκληρώθηκε η επικοινωνία Τραμπ - Πούτιν... αναμένεται η επ...

Αθανάσιος Διάκος - "Καρδιά, παιδιά μου, φώναξε, παιδιά, μη φ...

Χαίρει στον τάφο ο δρ Νιχάτ Ερίμ – «ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Η εταιρεία υδρογονανθράκων της Λιβύης αποδέχεται την μέση γρ...

Απάντηση από τον Λευκό Οίκο στη Γαλλία: Θα έπρεπε να μας ευχ...

Ποιος είναι ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας - Πότε θα γίνει η ...

Γ. Καραϊσκάκης: «Ρώτησα τον μπούτσον μου και μου είπε να μη ...

Με ποιο κριτήριο επιλέχτηκε ως υφυπουργός ο Νίκος Τσάφος που...

Ολοκληρώθηκε το δείπνο εργασίας για το Κυπριακό στη Γενεύη

Γάλλος ευρωβουλευτής προς ΗΠΑ: "Επιστρέψτε μας το Άγαλμα της...

Στις 17 Μαρτίου του 1821 οι κάτοικοι της Μάνης σήκωσαν το λά...

Παύλος ντε Γκρες: «Βασιλική» υποδοχή στη Μάνη - «Η θρησκεία ...

Βόμβα Ροζάκη: “Η Ελλάδα απεμπόλησε κυριαρχικά της δικαιώματα...