GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η απόλυτη προπαγάνδα. Ο καθηγητής ιατρικής από την Ινδία που μας παρουσίασαν τα μεγάλα ΜΜΕ, με «αποκλειστικά» ρεπορτάζ, τελικά δεν είναι καν γιατρός.

Γραφει ο Ιωάννης Κουτσικίδης BSc, MA Δεκαέξι μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας στα μέσα Απριλίου και συγκεκριμένα μετά τις 20/04/2021,...



Γραφει ο Ιωάννης Κουτσικίδης BSc, MA

Δεκαέξι μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας στα μέσα Απριλίου και συγκεκριμένα μετά τις 20/04/2021, δυστυχώς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ της Δύσης και κατ’ επέκταση της Ελλάδας, ότι η Ινδία άρχισε να αντιμετωπίζει ξανά σοβαρό πρόβλημα με την πανδημία. Από το Σεπτέμβριο 2020 έως τον Απρίλιο 2021, στη χώρα μας δεν υπήρξε καμία είδηση για την Ινδία προφανώς λόγω των ελάχιστων θανάτων Covid-19 που καταγράφηκαν εκεί.

Έτσι σε άρθρα μετά της 20/04/2021, πολλών ελληνικών ΜΜΕ, αποτυπώνεται μία τραγική κατάσταση στην Ινδία που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Όλα τα άρθρα αναφέρουν καθημερινό ρεκόρ κρουσμάτων, υπερπλήρη νοσοκομεία με ασθενείς Covid, έλλειψη οξυγόνου σ’ αυτά, προβλέψεις για τεράστιους μελλοντικούς αριθμούς θανάτων κτλ. Παρουσίασαν μία απίστευτη καταστροφή.

Οι συγκεκριμένες δραματικές ειδήσεις συνεχίστηκαν έως τις 09/05/2021 που άρχισε μία απότομη και ραγδαία πτώση των κρουσμάτων στην επικράτεια της Ινδίας. Ευχάριστη είδηση αποτελεί και το γεγονός ότι ακολούθησε με μικρή καθυστέρηση λίγων ημερών και μεγάλη πτώση των θανάτων. 

Κάτι ανάλογο με το «ανεξήγητο» φαινόμενο για τους Δυτικούς επιστήμονες που είχε συμβεί πάλι στην ίδια χώρα, το φθινόπωρο του 2020.

Τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, όταν επανειλημμένα προβάλλουν ένα μέρος της αλήθειας και όχι ολόκληρης, «θολώνοντας» την πραγματικότητα, διαπράττουν ένα είδος «παραπληροφόρησης» ή πιο σωστά «προπαγάνδας».

Όταν αναμεταδίδονται τοπικές ειδήσεις από την Ινδία ανταποκρίνονται εν μέρει στην αλήθεια, όμως, όταν αυτές γενικεύονται για όλη τη χώρα, παρουσιάζουν λανθασμένη εικόνα και αυτό προφανώς γίνεται εσκεμμένα.

Πράγματι υπήρξε μεγάλη αύξηση γενικά στα καταγεγραμμένα κρούσματα της Ινδίας, όμως, το οξύ πρόβλημα και οι άσχημες εικόνες που προβλήθηκαν διεθνώς, προέρχονταν κυρίως όπως αναφέρεται αναλυτικά σε άρθρο του Business Insider (05/05/2021), από την περιοχή του Delhi και της Maharashtra που έχει πρωτεύουσα τη Mumbai (Βομβάη).

Όλα τα άρθρα, οι ανταποκρίσεις και τα ρεπορτάζ που προβλήθηκαν στα ελληνικά ΜΜΕ, προήλθαν αποκλειστικά από τις συγκεκριμένες περιοχές.

Αυτό αποδεικνύεται και από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία.

Οι συγκεκριμένες δύο περιοχές έχουν συνολικά 155.000.000 κατοίκους.

Δηλαδή αντιπροσωπεύουν μόνο το 11,1% του πληθυσμού της Ινδίας αλλά το 36,8% των συνολικών θανάτων Covid-19 της χώρας.

Στις 24/05/2021 ο συνολικός απολογισμός των επίσημα καταγεγραμμένων θανάτων των δύο περιοχών είναι 111.822 ενώ όλης της Ινδίας είναι 303.835.

Δεν είναι τυχαίο ότι στα συγκεκριμένα μέρη δεν εφαρμόστηκε επίσημα και οργανωμένα η στρατηγική πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας με τη χορήγηση του φαρμάκου ιβερμεκτίνη έως τις 22/04/2021 που εισήλθε πλέον στο εθνικό πρωτόκολλο του υπουργείου υγείας της Ινδίας και αποτελεί επίσημη οδηγία για όλη την επικράτεια της χώρας.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι, από τον Αύγουστο του 2020, μετά από ταχύρρυθμες μελέτες Ινδών επιστημόνων, είχε εγκριθεί και εφαρμοστεί επιτυχημένα πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι με συγκεκριμένα γνωστά, ασφαλή και ιδιαίτερα οικονομικά φάρμακα.

Τα πρωτόκολλα συμπεριέλαβαν προληπτική και έγκαιρη θεραπεία στους ασυμπτωματικούς και στους νοσούντες σε αρχικό στάδιο της Covid-19 με τη χορήγηση του συνδυασμού ιβερμεκτίνης και δοξυκυκλίνης.

Στις ομάδες υψηλού κίνδυνου, όπως οι υγειονομικοί, χορηγήθηκε προληπτικά μόνο ιβερμεκτίνη.

Τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν σταδιακά έως το φθινόπωρο 2020, σε περισσότερα από 735.000.000 πληθυσμού.

Επειδή προφανώς η αποτελεσματικότητα της θεραπείας έναντι της Covid-19 ήταν μεγάλη και βοήθησε στην απότομη μείωση των θανάτων, από τον Απρίλιο 2021, αποτελεί μέρος των επίσημων εθνικών πρωτοκόλλων όλης της Ινδίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι διάσημοι καθηγητές ιατρικής έχουν δηλώσει πως η θεραπεία της Covid-19 σε αρχικό στάδιο με τον συγκεκριμένο συνδυασμό φαρμάκων είναι ευκολότερη από αυτήν της κοινής γρίπης.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι στις αρχές Μαΐου, στην προσπάθεια που έκαναν οι υγειονομικές αρχές ώστε να ελεγχθεί αποτελεσματικά και άμεσα η νέα έξαρση της πανδημίας, μοιράστηκε δωρεάν ιβερμεκτίνη σε περισσότερους από 85.000.000 κατοίκους της Ινδίας προληπτικά.

Σε άρθρο του The Desert Review (25/05/2021) διαβάζουμε ότι η αποτελεσματικότητα της «επιθετικής» πρόληψης που εφαρμόστηκε με χορήγηση ιβερμεκτίνης, ήταν τόσο μεγάλη, που τα νέα κρούσματα μειώθηκαν απότομα μέσα σε ελάχιστες ημέρες.

Έλληνες επιστήμονες όπως o καθηγητής επιδημιολογίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης και ο παιδίατρος-λοιμωξιολόγος, τέως διευθυντής παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου ειδικών παθήσεων (λοιμωδών) της Θεσσαλονίκης, ΔρΙωάννης Καβαλιώτης προσπάθησαν να ενημερώσουν τις υπεύθυνες αρχές Ελλάδας και Κύπρου, για την ύπαρξη της συγκεκριμένης αποτελεσματικής θεραπείας κατά της Covid-19 αλλά σκανδαλωδώς, δεν εισακούστηκαν.

Επίσης διάσημοι καθηγητές ιατρικής παγκοσμίως τονίζουν ότι η θεραπεία με ιβερμεκτίνη στα αρχικά στάδια της νόσου αποδεδειγμένα αποτελεί «μονόδρομο» και ότι αν επιτέλους εφαρμοστεί, θα σημάνει το τέλος της πανδημίας.

Δυστυχώς εδώ στην πατρίδα μας οι υγειονομικές αρχές δεν «ακούν» τις εκκλήσεις των Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, ούτε «υιοθετούν» τις επιτυχημένες θεραπείες έναντι της Covid-19, που εφαρμόζονται σε άλλα κράτη με αποτέλεσμα ο αριθμός των «μάταιων» θανάτων συμπολιτών μας να αυξάνεται.

Σύμμαχοι της «ανήθικης» κυβερνητικής πολιτικής αποτελούν και αρκετά ΜΜΕ που προσπαθούν να κατατρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες, κάνοντάς τους «πλύση εγκεφάλου».

Η απίστευτη «προπαγάνδα» των συγκεκριμένων ΜΜΕ, έφθασε στο σημείο να προβάλλουν ψευδείς και «κατασκευασμένες» ειδήσεις.

Σύμφωνα με άρθρο που διαβάσαμε στο ΣΚΑΪ (30/04/2021) και στο Πρώτο Θέμα (01/05/2021), παρουσιάζεται ο καθηγητής «ιατρικής» του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Sharda που έχει επιταχθεί λόγω πανδημίας, Μιχάλης Μπάρμπας, να συγκλονίζει με την περιγραφή του για την τραγική κατάσταση στην Ινδία.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στα δύο ΜΜΕ και προβλήθηκε από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τονίζει τα εξής: «Η Ινδία αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα σε μία μεγάλη κρίση.

Οι γιατροί και οι νοσοκόμες δίνουν έναν μεγάλο αγώνα.

Τα ασθενοφόρα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο, ασταμάτητα.

Οι άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι. Σε πολλές περιοχές υπάρχει έλλειψη οξυγόνου. Τις τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί πάνω από 1000 νέα νοσοκομεία.

Τις επόμενες ημέρες θα χρειαστούμε 500.000 νέες κλίνες ΜΕΘ. Θα χρειαστούμε επιπλέον 200.000 νοσοκόμες και 150.000 γιατρούς. Έχουμε άμεση ανάγκη από βοήθεια.

Το νοσοκομείο μας έχει επιταχθεί από την κυβέρνηση και όλοι μας βοηθούμε σ’ αυτή την προσπάθεια. Εδώ στο Sharda Hospital έχουν προστεθεί αρκετά νέα κρεβάτια ΜΕΘ.

Το ινδικό στέλεχος μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα. 

Ξέρουμε όμως όλοι, ότι η Ινδία τελικά θα νικήσει».

Η ίδια είδηση προβλήθηκε από πολλά ΜΜΕ όπως το Έθνος, τη Βραδινή, το Ποντίκι, τα Νέα και αλλού.


Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Sharda University που βρίσκεται στην Ινδία, ο κύριος Μιχάλης Μπάρμπας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ιατρική επιστήμη. Είναι καθηγητής Marketing και διευθυντής του School of Business Studies του πανεπιστημίου από το 2009.



Τέλος να προσθέσουμε ότι ευτυχώς οι δυσοίωνες προβλέψεις του δεν επαληθεύτηκαν εφόσον από τις 09/05/2021 σημειώνεται ραγδαία πτώση των κρουσμάτων σε όλη την Ινδία. Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ότι το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Sharda βρίσκεται στην ομοσπονδιακή πολιτεία Uttar Pradesh. 

H συγκεκριμένη πολιτεία που είναι η πολυπληθέστερη και πιο πυκνοκατοικημένη της Ινδίας, έχει 230.000.000 κατοίκους ενώ καταγράφηκαν από την αρχή της πανδημίας έως την ημέρα που προβλήθηκε η συνέντευξη,  11943 θάνατοι Covid-19.

Δηλαδή ελάχιστοι σε σχέση με τον πληθυσμό.

Ο «δημοσιογράφος» του ΣΚΑΪ που επιμελήθηκε το «αποκλειστικό ρεπορτάζ» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στην Ινδία η κατάσταση είναι χαοτική, καθώς χιλιάδες Ινδοί περιμένουν σε αυτοκίνητα και πεζοδρόμια για λίγο οξυγόνο.

Μάλιστα τόνισε ότι: «Οι ασθενείς πεθαίνουν στις πύλες των νοσοκομείων».

Μετά τις δραματικές εκκλήσεις του «γιατρού» Μιχάλη Μπάρμπα και του «δημοσιογράφου», η «ευαισθητοποιημένη» ελληνική κυβέρνηση έστειλε υγειονομική βοήθεια στην Ινδία.

Σαφώς και επικροτούμε τη βοήθεια που στάλθηκε στους δοκιμαζόμενους Ινδούς. Απλά «αναρωτιόμαστε», μήπως θα έπρεπε η ελληνική κυβέρνηση να «πάρει» κάποια μαθήματα από τον τρόπο που αντιμετώπισε και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Ινδία την πανδημία

Δηλαδή να προβληματιστεί, πώς η χώρα των 1.393.000.000 κατοίκων, κατάφερε να καταγράψει πολύ μικρότερο ποσοστό θανάτων Covid-19 έως τις 24/05/2021, από όλες τις Δυτικές χώρες;

Μετά την αναφορά στο παραπάνω «αληθινό» ρεπορτάζ, θα αναδείξουμε τις δηλώσεις του ιατρού-ερευνητή του πανεπιστημίου Πατρών και της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Δρ. Κωνσταντίνου Φαρσαλινού.

Σε άρθρο στο Zougla (8/05/2021), ο συγκεκριμένος επιστήμονας, «καυτηριάζοντας» την «πλύση εγκεφάλου» που κάνουν πολλά ελληνικά ΜΜΕ ως προς τη κατάσταση στην Ινδία, τονίζει χαρακτηριστικά τα εξής: «Όποιος έχει πάει στην Ινδία (έχω πάει αρκετές φορές) και έχει δει τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής, ή γνωρίζει τις υποδομές υγείας (8 φορές λιγότερα κρεβάτια ανά 1.000 κατοίκους σε σχέση με την Ελλάδα) και την πληθυσμιακή πυκνότητα (8 φορές μεγαλύτερη από την Ελλάδα), καταλαβαίνει γιατί μια επιδημία ενός αναπνευστικού ιού μπορεί να οδηγήσει σε δύσκολες καταστάσεις.

Η κατάσταση εκεί μπορεί να γίνει ακόμη δυσκολότερη, λόγω των συνθηκών και των ελλείψεων».

Συνεχίζει σχολιάζοντας ιδιαίτερα «επικριτικά» τα εξής: «Πάντως αυτό που δύσκολα θα καταλάβει κάποιος είναι πως, σύμφωνα με την Καθημερινή (3/05/2021), η Ινδία είναι τρίτη στον κόσμο σε θανάτους  Covid-19, ενώ σύμφωνα με το Worldometers η Ινδία είναι στην 114η θέση παγκοσμίως με 120 θανάτους ανά εκατομμύριο.

H Ελλάδα είναι στην 43η θέση παγκοσμίως, με 1.020 θανάτους ανά εκατομμύριο.

Δηλαδή σχεδόν 9 φορές περισσότερους θανάτους σε σύγκριση με την Ινδία». 

Μετά από τη σύντομη αλλά ιδιαίτερα σημαντική ανάλυση του Δρ. Κωσταντίνου Φαρσαλινού που αποτυπώνει με απόλυτο τρόπο την απίστευτη και συνεχή «παραπληροφόρηση» των ελληνικών ΜΜΕ, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι καταπολεμήθηκε η έξαρση των κρουσμάτων στην Ινδία που συνέβη τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου έως τις αρχές Μαΐου όπου άρχισε η ραγδαία πτώση, με την μαζική χορήγηση ιβερμεκτίνης στο γενικό πληθυσμό.

Δηλαδή ενός φαρμάκου που έχει χαρακτηριστεί από τους επιστήμονες ως «ζωντανό» εμβόλιο και έχει πολύ λιγότερες παρενέργειες από την παρακεταμόλη. 

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι η ιβερμεκτίνη έχει εγκριθεί επίσημα ως θεραπεία κατά της Covid-19 στη Σλοβακία, στην Τσεχία και στη Βουλγαρία ενώ συνταγογραφείται εκτός ετικέτας μαζικά και στην Πορτογαλία.

Πρόσφατα έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα στη Γαλλία και στη Γερμανία όπου πάρα πολλοί γιατροί επιμένουν στην άμεση έγκριση του φαρμάκου από τις κυβερνήσεις τους.

Δυστυχώς εδώ στη χώρα μας έχει πέσει «νεκρική σιγή». Διαπιστώνουμε ότι στα ελληνικά ΜΜΕ η λέξη ιβερμεκτίνη έχει αποκλειστεί με «ανεξήγητο» τρόπο από τα χείλη των δημοσιογράφων.

Οι μοναδικές πληροφορίες που λαμβάνει ο ελληνικός λαός τους τελευταίους μήνες είναι για τα «σωτήρια» πειραματικά εμβόλια.

Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων έχουν επιδοθεί σε μία ατελείωτη «προπαγάνδα κατατρομοκράτησης» με σκοπό να μας οδηγήσουν προς τη δήθεν «ενέσιμη ελευθερία».

Θεωρούμε ότι προσπαθούν να επιβάλουν στον ελληνικό λαό την εντελώς αντιεπιστημονική και κατευθυνόμενη άποψη της κυβέρνησης που αντικατοπτρίζεται στις παρακάτω προτάσεις: όποιος πεθαίνει πριν από το εμβόλιο, πεθαίνει από κορωνοϊό. Όποιος πεθαίνει μετά το εμβόλιο, πεθαίνει από υποκείμενα νοσήματα.

Οι λέξεις θεραπεία και φάρμακο κατά της Covid-19 «απαγορεύονται».

Κλείνοντας, επισημαίνουμε ότι η μοναδική λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό που συμβαίνει στο μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής δημοσιογραφίας είναι κατάντια. 

Ιωάννης Κουτσικίδης BSc, MA


Παραπομπές

Βραδινό Δελτίο ΣΚΑΪ  | Αποκλειστικό: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από Έλληνα καθηγητή ιατρικής στην Ινδία | 30/04/2021 

https://www.youtube.com/watch?v=4g3p7KedEnk 

Sharda University - Michail Barmpas Professor Marketing

https://www.sharda.ac.in/faculty/details/michail-barmpas

(ΣΚΑΪ) Συγκλονίζει Έλληνας γιατρός στην Ινδία: Διαδίδεται πολύ εύκολα το ινδικό στέλεχος

https://www.skai.gr/news/ygeia/ellinas-giatros-stin-india-to-indiko-stelexos-diadidetai-para-poly-eykola-vid 

(Πρώτο Θέμα) Κορωνοϊός, Ινδία - Έλληνας καθηγητής μιλά στο protothema.gr: Χρειαζόμαστε 500.000 κρεβάτια και 150.000 γιατρούς! 

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1120144/india-ellinas-kathigitis-mila-sto-protothemagr-hreiazomaste-500000-krevatia-kai-150000-giatrous/ 

(Έθνος) Συγκλονίζει Έλληνας γιατρός στην Ινδία: Διαδίδεται πολύ εύκολα το ινδικό στέλεχος 

https://www.ethnos.gr/kosmos/155718_sygklonizei-ellinas-giatros-stin-india-diadidetai-poly-eykola-indiko-stelehos 

(Βραδινή) Έλληνας γιατρός στην Ινδία: «Τις επόμενες μέρες θα χρειαστούν 500.000 κρεβατια, 200.000 νοσοκόμες και 150.000 γιατροι»

https://www.vradini.gr/ellinas-giatros-stin-india-tis-epomenes-meres-tha-chreiastoun-500-000-krevatia-200-000-nosokomes-kai-150-000-giatroi/

(Το Ποντίκι) Κορωνοϊός – Έλληνας γιατρός στην Ινδία: Η ινδική μετάλλαξη διαδίδεται πάρα πολύ εύκολα (Video)

https://www.topontiki.gr/2021/04/30/koronoios-ellinas-giatros-stin-india-i-indiki-metallaxi-diadidete-para-poli-efkola-video/


.