GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εθνικός Ξεπεσμος - Αποφάσισε να απέχει από εθνικά μνημόσυνα η Εθνική Φρουρά

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ήταν έντονη η δυσφορία όλων όσοι παρέστησαν στο καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων και τη δέη...




Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ήταν έντονη η δυσφορία όλων όσοι παρέστησαν στο καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων και τη δέηση γι’ ανεύρεση των αγνοουμένων της κοινότητας Ψημολόφου.

Η δυσφορία οφειλόταν στην απουσία –για πρώτη φορά– εκπροσώπων της Εθνικής Φρουράς, η οποία ήταν έντονη, δεδομένης της συμμετοχής εκπροσώπων όλων των Αρχών, περιλαμβανομένης της Αστυνομίας, αλλά και της ΕΛΔΥΚ.
Ο κοινοτάρχης χρειάστηκε να εξηγήσει σε πολλούς, με ακόμα πιο έντονη δυσφορία κι ο ίδιος, ότι στάλθηκε πρόσκληση βέβαια και στην Εθνική Φρουρά.

Ωστόσο, το Κοινοτικό Συμβούλιο έλαβε απάντηση ότι η Εθνική Φρουρά έχει αποφασίσει ότι δεν θα παρευρίσκεται σε εθνικά μνημόσυνα.
Οι πεσόντες της κοινότητας έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας στην Εθνική Φρουρά, μας τόνισαν έντονα και ο κοινοτάρχης και συγγενείς πεσόντων, για να καταλήξουν ότι η κοινότητα τιμά και θα τιμά τους πεσόντες κατοίκους της, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι οι λαοί που δεν τιμούν την Ιστορία και τους ήρωές τους δεν έχουν μέλλον.

Π.Θ.
philenews.com