GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το ψευδοκράτος μέσω του ΑΚΕΛ στην Ευρώπη!

Έβαλαν στο ευρωψηφοδέλτιο «τουρκοκύπριο» υποψήφιο του Νίκου Παπαγεωργίου. «Η (πολιτική) πενία τέχνας κατεργάζεται» λέει...




Έβαλαν στο ευρωψηφοδέλτιο «τουρκοκύπριο» υποψήφιο

του Νίκου Παπαγεωργίου.

«Η (πολιτική) πενία τέχνας κατεργάζεται» λέει το ρητό.
Είναι γεγονός ότι το ΑΚΕΛ αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες προκειμένου να παρουσιάσει ένα σοβαρό, υποτίθεται, ψηφοδέλτιο για το Ευρωκοινοβούλιο.
Ένα ψηφοδέλτιο, που θα έχει σοβαρές πιθανότητες εκλογής των υποψηφίων, που θα προτείνει.
Μπορεί το ΑΚΕΛ να διατείνεται ότι προέχει ο Κυπριακός λαός και τα θέματα εσωτερικής και εξωτερικής φύσεως, που απασχολούν σήμερα την κυπριακή κοινωνία, αλλά παράλληλα προσβλέπει με μεγάλη σπουδή και για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του Μαΐου.

Υπέρ της υποψηφιότητας η αριστερά της Κύπρου 

Κύριο μέλημα του ΑΚΕΛ είναι, μάλιστα τρέμουν στην ιδέα, που μπορεί άνετα να χαρακτηρισθεί και ήττα, αν δεν μπορέσουν να εκλέξουν δύο ευρωβουλευτές. 
Αποφάσισαν λοιπόν την επιλογή «Τουρκοκύπριου» υποψηφίου για την Ευρωβουλή προκείμενου να εκπληρώσουν την πάγια θέση του ΑΚΕΛ, για την προσέγγιση των «Τουρκοκυπρίων».
Ας μη ξεχνάμε το αλήστου μνήμης σύνθημα των Κυπρίων κομμουνιστών και του ΑΚΕΛ «οι Τούρκοι της Κύπρου είναι αδελφοί μας».
Έτσι λοιπόν το ενδιαφέρον τους εστιάζεται ήδη σε ένα όνομα Νιαζί Κιζίλγιουρεκ.
Πρόκειται για τον «Τουρκοκύπριο» που διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες εκλογής τη μία από τις θέσεις ευρωβουλευτή με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ.
Η υποψηφιότητα Νιαζί Κιζίλγιουρεκ εξασφαλίζει μεγάλη στήριξη στον κόσμο της κυπριακής Αριστεράς, κινητοποιεί κι άλλα ρεύματα υπέρ της ομοσπονδιακής επίλυσης ανάμεσα στους αριστερούς Ελληνοκύπριους, ενώ για πρώτη φορά βρίσκει αξιοσημείωτη απήχηση και ανάμεσα στους «Τουρκοκύπριους» που ζουν στα κατεχόμενα.

Σύμβουλος του Προέδρου της Κύπρου ο εκλεκτός του ΑΚΕΛ

Αλλά ποιος είναι ο εκλεκτός των κομμουνιστών τους ΑΚΕΛ Νιαζί Κιζίλγιουρεκ.
Γεννήθηκε το 1959 στην Ποταμιά, ένα από τα λιγοστά εναπομείναντα μεικτά χωριά της ελεύθερης Κύπρου.
Είναι ένας Τουρκοκύπριος πολιτικός επιστήμονας ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών σπουδών του στην κατεχόμενη Κύπρο, σπούδασε στην Γερμανία όπου ολοκλήρωσε και τη διδακτορική του διατριβή για το Κυπριακό.
Οι προτάσεις του Μακαρίου για την αναθεώρηση των συμφωνιών Ζυρίχης – Λονδίνου τον Νοέμβριο του 1963 ακολουθήθηκαν από αιματηρά επεισόδια.
Κατά τα επεισόδια, ο Νιαζί Κιζιλγιουρέκ μαζί με την οικογένειά του κατέφυγαν στον τουρκοκυπριακό θύλακα του παρακείμενου χωριού της Λουρουτζίνας.
Το 1995 διορίζεται λέκτορας στο νεοσύστατο Πανεπιστήμιο της Κύπρου.
Ο προκλητικός αυτός διορισμός του Τούρκου Κιζιλγιουρέκ ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την εθνικόφρονα Ελληνική κοινότητα και ιδιαίτερα από τους εθνικοπατριώτες ενωτικούς της Κύπρου.
Οι διαμαρτυρίες αυτές δεν άγγιξαν την πολιτική ηγεσία της Κύπρου αφενός, αφετέρου και ο ίδιος παρέμεινε στο πανεπιστήμιο.
Το 2013 διορίζεται Πρόεδρος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών και ένα χρόνο αργότερα το 2014, προφανώς ο Πρόεδρος της Κύπρου (Αναν)-Αναστασιάδης εκτιμώντας τα προσόντα του Τούρκου Κιζιλγιουρέκ τον διορίζει σύμβουλό του.
Τώρα τι συμβουλεύει το Κύπριο Πρόεδρο το γνωρίζει ο ίδιος και ο σύμβουλος του.
Το ΑΚΕΛ θέλοντας να τον επαναφέρει στην επικαιρότητα, για να είναι και σύμφωνο με την αγάπη και την μέριμνα του για τους Τούρκους της Κύπρου, τον συμπεριέλαβε στη λίστα των έξι υποψηφίων ευρωβουλευτών του για τις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου.
Φυσικά το ΑΚΕΛ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της Κύπρου και ένα από τα ισχυρότερα αριστερά κόμματα στην Ευρώπη.
Γεγονός είναι ότι για πρώτη φορά ένα κυπριακό κόμμα συμπεριλαμβάνει στις λίστες έστω και για την Ευρωβουλή ένα Τούρκο.
Και φυσικά οι συμβολισμοί από αυτή την εκλογή θα είναι πολλοί.
Εάν εκλεγεί, ο Κιζιλγιουρέκ θα είναι ο πρώτος «Τουρκοκύπριος» και τουρκόφωνος (Τούρκος ουσιαστικά) ευρωβουλευτής στην ιστορία.


Για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΕ θα υπάρξει βουλευτής χώρας (Κύπρος) από έδαφος της οποίας βρίσκεται υπό παράνομη κατοχή, παρά τις επανειλημμένες αποφάσεις εναντίον της Τουρκίας που διατηρεί κατοχικά στρατεύματα στην Μεγαλόνησο. 
Φυσικά εάν θα εκλεγεί το μόνο που θα τον απασχολεί θα είναι πως να μεταφέρει στο Ευρωκοινοβούλιο αφενός τα «τουρκοκυπριακά» θέματα και θα λειτουργεί ως εκπρόσωπος του Ερντογάν στην ΕΕ.
Το πρόβλημα πλέον θα το έχει ο (Αναν)-Αναστασιάδης και τι κάνει;
Κανονικά άμεσα θα πρέπει να τον πετάξει έξω από την «ομάδα των συμβούλων» του!
Φυσικά οι πολιτικές δραστηριότητες του Νιαζί Κιζιλγιουρέκ έχουν παρελθόν για τις δραστηριότητές του για μία Ομόσπονδη Κύπρο και μαζί με μια χούφτα περιθωριακών (Ελληνο)Κυπρίων και «Τουρκοκυπρίων» απαιτούσε να κατεβεί η σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας από το Θέατρο Τέχνης γιατί δεν τον εκπροσωπούσε!

Ο δούρειος ίππος της Τουρκίας

Φορώντας τον μανδύα του ακαδημαϊκού, γνωρίζοντας την Ελληνική γλώσσα και διαμένοντας στα ελεύθερα κυπριακά εδάφη λειτουργεί ως δούρειος ίππος της Τουρκίας.
Εκφράζει συχνότατα θέσεις, γραπτώς και προφορικώς, οι οποίες διαστρεβλώνουν τα πρόσφατα, τα αληθινά ιστορικά γεγονότα στην Κύπρο.
Ψεύδεται εξισώνοντας το θύμα με τον θύτη και επιμερίζοντας τις ευθύνες για την παρούσα κατάσταση στο νησί, δίνοντας άλλοθι στις απαράδεκτες τουρκικές αξιώσεις.
Σε κάθε περίπτωση δικαιολογεί παράλογες θέσεις της Άγκυρας -τις οποίες μεταφέρει αυτούσιες και η «τουρκοκυπριακή» ηγεσία- και οι οποίες, αν γίνουν αποδεκτές, οδηγούν κατ’ ευθείαν σε δημιουργία ενός προτεκτοράτου της Τουρκίας στην Κύπρο.
Και αυτόν τον τύπο, αυτόν τον δούρειο ίππο της Τουρκίας, εξακολουθεί να τον έχει σύμβουλο ο (Αναν)-Αναστασιάδης.
Αυτόν τον εφιάλτη έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του το εθνομηδενιστικό ΑΚΕΛ το οποίο είναι και αυτό όπως κάθε κομμουνιστικό κόμμα, κόμμα της προδοσίας και της μειοδοσίας, που πάντοτε λειτουργούσε εναντίον της Κύπρου και της Ενώσεως με την Ελλάδα.
Και ήταν αυτό το προδοτικό κόμμα, που κατονόμασε, ουσιαστικά κατέδωσε τον Στρατηγό Γρίβα Διγενή στους Άγγλους αποικιοκράτες, όταν ξεκινούσε ο επικός αγώνα της ΕΟΚΑ.
Μία φορά προδότες πάντα προδότες. Τώρα το ΑΚΕΛ με τον Τούρκο υποψήφιό του το μόνο που κάνει είναι να υπονομεύσει την Κύπρο από το να απαλλαγεί από τα κατοχικά τουρκικά στρατεύματα, αφού εάν εκλεγεί αυτός θα ενδιαφέρεται μόνο για τα συμφέροντα της Τουρκίας.