GRID_STYLE
FALSE
TRUE
Wednesday, April 9

Pages

Classic Header

Breaking News:

Κ.Κατσίκης: «Από τη στιγμή που θα εγκαταλείψουμε την κυβέρνηση δεν μπορεί να μπει προς ψήφιση η Συμφωνία των Πρεσπών»

- Ένας από τους τελευταίους πιστούς στον Π.Καμμένο ο Κώστας Κατσίκης εξέφρασε την άποψη ότι οταν οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν την εμπ...

-




Ένας από τους τελευταίους πιστούς στον Π.Καμμένο ο Κώστας Κατσίκης εξέφρασε την άποψη ότι οταν οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών «η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη» 

«Από τη στιγμή που θα εγκαταλείψουμε την κυβέρνηση δεν μπορεί να μπει προς ψήφιση η Συμφωνία των Πρεσπών» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Στην ερώτηση πότε θα φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ο κ. Κατσίκης απάντησε ότι «εμείς θα φύγουμε πριν πάει η Συμφωνία στη Βουλή με την έννοια ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία στα Σκόπια και έφτασε στην Ελλάδα.
Πριν αποφασίσει η διάσκεψη των Προέδρων πότε θα εισαχθεί προς ψήφιση, φεύγουμε».

Σε επόμενη ερώτηση για το τι θα κάνει το κόμμα του Πάνου Καμμένου σε περίπτωση πρόταση δυσπιστίας από τη ΝΔ ο κ. Κατσίκης απάντησε ότι «από τη στιγμή που φύγουμε τι νόημα έχει μια πρόταση δυσπιστίας από τη Βουλή;» προσθέτοντας ότι «οι ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση εντολοδόχοι της ΝΔ».

Ερωτηθείς για το πότε τοποθετεί χρονικά την εισαγωγή της Συμφωνίας των Πρεσπών προς κύρωση στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σχολίασε «έχει γίνει μια συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου - ευελπιστώ να τηρηθεί - ότι το θέμα αυτό να μην μας απασχολήσει μέχρι τον Μάρτιο».

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι «σε περίπτωση που ο Τσίπρας ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για το Σκοπιανό δεν θα την δώσουμε».

Επέμεινε, τέλος, ότι ο αριθμός 151 για τους βουλευτές που θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών «δεν θα βρεθεί - και ας γίνει σαφές στους ακροατές - γιατί ένας βουλευτής που αποτελεί τη συντριπτική μειοψηφία της ΚΟ των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι θα υπερψηφίσει τη συμφωνία αλλά από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Θεοχαρόπουλο, και τους βουλευτές του Ποταμιού».
Υποστήριξε, δε, ότι «δεν τίθεται θέμα ερώτησης αν η Κουντουρά ή ο Ζουράρις θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Έχετε ακούσει καμία τέτοια δήλωση αυτών των βουλευτών; ».


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-

Μ.Νετανιάχου: «Η Τουρκία δεν θα αποκτήσει ποτέ βάσεις στην Σ...

Τετάρτη 7 Απριλίου 2004 ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ο Εθνάρχης του...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι ΗΠΑ επιβάλλουν δασμούς 104% στην Κίνα

Έλον Μασκ: "Θα δούμε μαζικές σφαγές στην Ευρώπη από την παρά...

Η Τ.Μελόνι «έσπασε το μέτωπο» της ΕΕ & πάει Ουάσιγκτον να δι...

Γονάτισε η Φον ντερ Λάιεν στον Τραμπ! Προσφέρει συμφωνία «μη...

Τέμπη: Δεκτό το αίτημα του Ν.Πλακιά για έλεγχο της επιστημον...

Κατεπείγουσα έρευνα για το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και τον ρόλο...

Το Ισραήλ κατέστρεψε ολοσχερώς τρεις αεροπορικές βάσεις στη ...

Πρόεδρος ΕΟΔΑΣΑΑΜ Χρήστος Παπαδημητρίου για Τέμπη: «Έχω δεχθ...

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Πανεπιστήμιο της Πίζας διαψεύδει το πό...

Οδοιπορικό στο οχυρό του Ρούπελ: Η ιστορία, τα υποβλητικά πο...

Τεράστιο σκάνδαλο της Φον Ντερ Λάιεν - Αναδρομολόγηση κονδυλ...

6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1914: ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗ...

Ξεσπά ο Νίκος Πλακιάς: «Κάποιοι θέλουν κακόβουλα να εκμεταλλ...