GRID_STYLE
FALSE
TRUE
Saturday, April 5

Pages

Classic Header

Breaking News:

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο πλευρό 1800 μαθητών και 450 οικογενειών της Θράκης (ΦΩΤΟ)

- Στην ακριτική περιοχή της Θράκης βρέθηκε η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», διανέμοντας σχολικά είδη σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου καθώς και «...

-



Στην ακριτική περιοχή της Θράκης βρέθηκε η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», διανέμοντας σχολικά είδη σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου καθώς και «δέματα αγάπης», με σκοπό να στηρίξει 450 άπορες οικογένειες που βιώνουν καθημερινά δυσκολίες.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση, Κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα και σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερείς Μητροπόλεις διένειμε σχολικές τσάντες σε 1.800 μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί Όπου Υπάρχει Ανάγκη», ξεκίνησε η πρώτη διανομή «δεμάτων αγάπης» για φέτος.
Με την συνδρομή των supermarkets ΜΑΣΟΥΤΗΣ, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προσέφερε κούτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 450 ευπαθείς οικογένειες των ακριτικών περιοχών.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, κ. Άνθιμος, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμονας και ο Μητροπολίτης Διδυμότειχου και Ορεστιάδας, κ. Δαμασκηνός, ευχαρίστησαν από καρδιάς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο, την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού, κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, για το αμέριστο ενδιαφέρον τους στις περιοχές της Θράκης και την συνεχή τους στήριξη στις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, ευχαρίστησε τους Μητροπολίτες για την συνεργασία τους και διαβεβαίωσε ότι η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», με την στήριξη του ΜΑΣΟΥΤΗ, θα συνεχίσει τις δράσεις της με σκοπό να σταθεί στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και να προσφέρει ανακούφιση στις οικογένειες των ακριτικών περιοχών που χρειάζονται την έμπρακτη βοήθειά μας.

-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-
vimaorthodoxias.gr

Το Ισραήλ καταργεί τους δικούς του δασμούς στα αμερικανικά π...

Νίκη για την Ελλάδα, δικαίωση για τον Μπελέρη – Δίωξη στην ε...

Ο πρώην Αμερικανός πρέσβης Τ.Τσούνης βρήκε εργασία στον Όμιλ...

Οι δασμοί του Ν.Τραμπ «γκρέμισαν» τις τιμές του πετρελαίου! ...

O ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ! Λοχίας Ίτσιος: Τι του είπαν πριν τον εκτ...

Β.Καλογήρου: Τα πρώτα αποτελέσματα της ιστοπαθολογικής επιβε...

Τζέι Ντι Βανς: «Στην εξωτερική και στην οικονομική μας πολιτ...

3 Απριλίου 1770: Γεννιέται ο «Γέρος του Μωριά» Θεόδωρος Κολο...

Παραπέμπονται σε δίκη ο Β.Μαρινάκης και μέλη της διοίκησης τ...

Η δίκη του Καραϊσκάκη στο Αιτωλικό 1824 - Μια από τις πιο βρ...

Ο Ν.Τραμπ ανακοίνωσε 25% δασμούς στα αυτοκίνητα από όλον τον...

Πολεμικές κινήσεις από την Μόσχα - Γιατί οι Ταξιαρχίες του Ρ...

Δεν άντεξε η Σουηδία! Ετοιμάζει "κανόνες συμπεριφοράς" για τ...

Β.Καλογήρου! – Ο γιος της εισαγγελέως των Τεμπών δολοφονήθηκ...

ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟΝ Γ....